Fornals, Jugador Cinc Estreles de gener
Fornals, Jugador Cinc Estreles de gener
HOYOYO

L’afició del Villarreal CF ha triat al ‘8’ com el millor del seu equip en el mes de gener

Pablo Fornals ha estat elegit per la seua afició com a guanyador del premi Jugador Cinc Estreles de gener, gràcies al seu excel·lent rendiment. El migcampista ha estat el més votat pels aficionats de l’equip groc, raó per la qual s’ha portat aquest guardó. Aquest premi està impulsat per Mahou, patrocinador del club groc.

El ‘8’ del Submarí s’ha mostrat molt agraït per aquest reconeixement: “Estic agraït a l’afició per votar-me i per reconèixer el treball de tot l’equip. Vam fer un gran mes de gener i potser la victòria al Santiago Bernabéu va ser un moment clau. Estic molt orgullós d’haver marcat aquest gol històric per al Villarreal CF”.

La dinàmica d’elecció del Jugador Cinc Estreles és senzilla. Els aficionats voten a través de Twitter al millor jugador del seu equip de cada mes. Per fer-ho de forma correcta, els usuaris que vulguen votar han de tuitejar el nom del seu futbolista elegit amb el hashtag #Jugador5EstrellasCVF en el termini que es determine per recollir els vots. Quan es tanca el període per votar es fa el recompte que determina el guanyador.

Mahou Cinc Estreles proclama a través d’aquesta iniciativa al jugador més destacat de cada mes. El trofeu l’atorguen els aficionats a la xarxa social Twitter, en el perfil de @futbolmahou, amb la col·laboració del compte oficial del Villarreal CF (@VillarrealCF).

Cada mes i durant tota la temporada es lliurarà el premi al Jugador Cinc Estreles. No t’oblides de votar al teu jugador elegit al mes de febrer. Has d’estar atent als perfils de @futbolmahou i @VillarrealCF, on es publicarà quan s’obren els terminis i els guanyadors.

Mahou Cinc Estreles segueix una temporada més fidel al seu suport al Villarreal CF. Amb aquesta iniciativa premia els jugadors castellonencs més destacats, sent els aficionats els encarregats de l’elecció.

 

Compartir.