Forma part de la família d’Endavant Esports!
Forma part de la família d’Endavant Esports!
||||

Ja està obert el termini de preinscripció per a esportistes individuals i clubs castellonencs

El Villarreal CF ja ha obert el termini d’admissió de sol·licituds per als esportistes d’elit i promeses, així com per als clubs de la província de Castelló que vulguen adherir-se a el projecte Endavant Esports de cara a la temporada que ve. El procés per a realitzar les inscripcions s’ha variat lleugerament respecte a edicions anteriors.

Així, des de hui mateix s’ha obert el període de preinscripció. Els interessats hauran d’omplir un senzill formulari indicant unes dades bàsiques (sense aportar cap tipus de documentació). Aquest període de preinscripció finalitzarà el dijous 23 de juliol, inclusivament.

Un cop enviada aquesta informació, els interessats rebran un correu electrònic confirmant que la preinscripció s’ha realitzat correctament. Amb totes les peticions cursades, el Villarreal CF realitzarà un procés intern de filtrat, per a posteriorment sol·licitar la documentació corresponent de forma individual a cada un dels preinscrits seleccionats a principis de setembre.

El llistat definitiu de clubs i esportistes que participaran en Endavant Esports 2020/2021 es donarà a conèixer oficialment a finals de setembre.

Els interessats han d’omplir un d’aquests formularis per realitzar la preinscripció:

Compartir.