skip to content
Festa final en el Torneig 3×3 Groguet
Festa final en el Torneig 3×3 Groguet
||||

Els finalistes han gaudit del desenllaç d’aquesta divertida competició sobre la gespa de l’Estadi de la Ceràmica

El Torneig 3×3 Groguet ha conclòs aquest diumenge una edició més en gran. Durant el descans del duel entre el Villarreal i la Real Sociedad, la gespa de l’Estadi de la Ceràmica ha acollit la final d’aquesta divertida competició que s’ha anat celebrant al llarg de tota la temporada en la Fan Zone. Durant el present curs, l’esdeveniment ha congregat a una infinitat d’equips de futbol base de la província de Castelló, que han gaudit del millor futbol en els limítrofs del camp ‘groguet’.

En la categoria prebenjamí, el Roda i el Villarreal Mini A han disputat una emocionant final en la qual han sigut els ‘groguets’ els qui s’han coronat com a campions del Torneig 3×3 Groguet. Per part seua, en la categoria benjamí, també han sigut els gualdinegres i els ‘groguets’ els qui han protagonitzat l’encontre pel campionat. Finalment, el Roda s’ha fet amb el victòria.

Per a tancar la festa, l’ambaixador i excapitán del Villarreal, Marcos Senna, ha entregat personalment les medalles a tots els participants i el trofeu per als campions. Enhorabona a tots!

Compartir.