Fes-te amb la teua entrada per al derbi!
Fes-te amb la teua entrada per al derbi!

ACF FOTOGRAFÍA

Les localitats es poden adquirir a l’Agència de Viatges de la Plaça Major

Anima al Villarreal a Mestalla! Els aficionats que vulguin viure en directe el duel de diumenge contra el València (17.00 hores) tenen una gran oportunitat de fer-ho per molt poc. Les entrades del pròxim xoc del Submarí ja es troben a la venda. Per al partit, el Submarí ha volgut premiar la fidelitat dels aficionats que van viatjar a Sevilla per al partit de l’Europa League, per la qual cosa aquests seguidors disposen d’un descompte especial: viatge amb autobús i entrada al partit per només 10 euros (els aficionats que no vulguin el viatge poden retirar la seva localitat igualment).

Els seguidors del Submarí que van acompanyar als grocs al Sánchez Pizjuán van tenir preferència a l’hora de retirar les seves entrades (presentant el seu DNI) a l’Agència de Viatges del Villarreal CF de la Plaça Major en horari de 09.30 a 13.30 i de 16.30 a 20.00 hores. Ara, la resta d’aficionats grocs ja poden adquirir les seves entrades sense cap tipus de restricció.

De fet, el club també ha preparat un pack especial per als que no es desplacessin a la capital andalusa, ja que les localitats tindran un preu de 15 euros i, si volen plaça al bus, pagaran 20 euros (viatge + entrada). Les localitats estaran disponibles únicament i exclusivament en l’Agència de Viatges de la Plaça Major fins el proper dijous 2 d’abril a les 13.30 hores.

 

Compartir.