skip to content
Fes-te amb la teua entrada davant l’Espanyol!
Fes-te amb la teua entrada davant l’Espanyol!

ACF FOTOGRAFÍA

Els seguidores poden comprar els ‘tiquets’ per tan sol 15 euros per al duel del dissabte 23 de gener

Els seguidors del Villarreal CF ja poden adquirir les seues entrades per al partit de Lliga contra el RCD Espanyol corresponent a la jornada 21 de la màxima categoria del futbol espanyol en la Tenda Oficial del Submarí situada en la Plaça Major de Vila-real. El duel se celebrarà en l’estadi Cornellà-El Prat dissabte que ve 23 de gener a partir de les 18.15 hores. El preu de les entrades és de tan sol 15 euros.

Aquest dissabte, els seguidors podran comprar aquestes entrades demà en la mateixa Tenda Oficial de la Plaça Major (de 10.00 a 13.45 hores) i ja a la vesprada podran fer-ho en la Botiga Oficial situada just al costat de l’estadi groc abans del partit de Lliga davant el Real Betis en El Madrigal (de 17.00 a 20.30 hores).

La Agrupació de Penyes organitza viatge a Barcelona

La Agrupació de Penyes del Villarreal CF ha organitzat un viatge de cara a aquest compromís davant l’Espanyol. Els interessats a apuntar-se poden fer-ho en la Tenda Oficial del Villarreal CF de la Plaça Major els dies 18 i 19 de gener en horari comercial i en la seu de la Agrupació de Penyes del Villarreal CF el 20 de gener de 18.30 a 20.30 hores.

El preu del desplaçament amb autobús més l’entrada és de 30 euros per a peñistas, 35 euros per a abonats amb Carnet Or, així com 40 euros per als seguidors en general. L’eixida dels autobusos es realitzarà el mateix dia del partit a les 8.00 hores enfront de l’Institut Broch i Llop.

Compartir.