Fes-te amb el llibre solidari de Conquistant Escalons!
Fes-te amb el llibre solidari de Conquistant Escalons!
||||

El Villarreal col·labora de nou amb l’associació promocionant ‘el torneig de la seua vida’

El Villarreal CF, a través del projecte Endavant Solidaritat, ha decidit col·laborar de nou amb l’associació Conquistando Escalones amb la finalitat de promocionar el llibre infantil solidari ‘El torneig de la seua vida’.

El ‘torneig de la seua vida’ és un llibre il·lustrat que explica com el seu protagonista, Felipe, arriba a un col·legi nou i fa nous amics mentre nota que el seu cos comença a transmetre-li sensacions estranyes i comença a no poder córrer o pujar escales com la resta. Aquest llibre il·lustrat ens conta les aventures d’una colla de xiquets i xiquetes que creguen un fort vincle i lluiten junts cap a un il·lusionant propòsit. Trasllada una història emocionant sobre amistat, futbol i sobretot, inclusivitat. La discapacitat allunyada de missatges d’heroïcitats o paternalismes.

El benefici íntegre de la venda d’aquest producte va destinat per a la investigació de la Distròfia Muscular de Cintures 1F i el VIH. L’autor és Abrahán Guirao Romero i l’il·lustrador Ismael Cabedo Romero. Està disponible en castellà, valencià i francés. Es pot comprar, igual que les màscares, la seua cervesa artesana… en la tenda online de l’Associació Conquistant Escalons. També en llibreries, Amazon, La Casa del Llibre, El Corte Inglés i resta de superfícies gràcies a la distribució de l’editorial NPQ.

VISITA A la CIUTAT ESPORTIVA

El president de l’associació, Abrahán Guirao, va visitar la Ciutat Esportiva per a compartir amb els jugadors de la primera plantilla el nou projecte de l’associació.

Tant els jugadors groguets com l’equip tècnic han pogut conéixer de primera mà les característiques del llibre infantil. A més, Abrahán Guirao va voler agrair el suport obsequiant-los a cadascun d’ells amb el llibre ‘el torneig de la seua vida’. El propòsit és fomentar la importància la inclusivitat, el respecte i l’amistat al costat dels valors de l’esport. Cal recordar, que el Villarreal CF i Conquistando Escalones ja porten molts anys col·laborant.

CANAL DE TWITCH I CAMPANYA SOLIDÀRIA A BASE DE REPTES

A més, l’associació Conquistant Escalons continua reinventant-se amb la condició de recaptar fons per a la causea. Així, recent s’ha obert una canal de Twitch denominat www.twitch.tv/turbolover1984. L’objectiu principal de la seua creació és una campanya solidària associada la fi de la qual és aconseguir 20.000 € que es destinaran al treball d’aproximadament un any a la Universitat de València. Cal recordar que des d’aquesta entitat treballen en la línia de testar fàrmacs per a tractar la Distròfia Muscular de Cintures 1F-D2, que ja s’estan provant en cèl·lules dels afectats, el pas previ als test en els propis pacients. Qualsevol pot donar a la campanya solidària i a més, obtindre recompenses i regals directes (fins i tot ser patrocinador de la campanya si s’és empresa). Els costos de totes les investigacions perquè avancen a nivell òptim aconsegueixen els 200.000€ anuals.

Es pot donar a través del següent enllaç: DONACIONS

El funcionament de la campanya es basa en els reptes, que es fan en directe, quan s’aconseguisquen uns certs objectius econòmics. Des de tastos en directe a fer un monòleg en un lloc públic, sortejos de videoconsoles, canvis de look radicals o compondre i gravar una cançó entre moltes coses. El repte final de celebració, quan s’aconseguisquen els 20.000€, serà participar en un combat contra lluitadors de Wrestling. Tot un repte.

Tot això, i els diferents reptes que s’han proposat, es podrà veure en el perfil de la plataforma Twitch en la qual es pot veure al president de l’Associació stremeando amb continguts com una tertúlia esportiva sobre el Villarreal CF, ‘El Var Groguet’, jugant a diferents videojocs, xarrades amb personalitats de diferents àmbits i una finestra de continguts que s’anirà ampliant exponencialment cada setmana.

Per a conéixer més sobre els projectes de Conquistant Escalons es pot visualitzar l’entrevista realitzada a Abrahán Guirao en el ‘play’ situat just damunt de la fotografia principal.

Compartir.