skip to content
Fes costat al Roda en el seu camí a Tercera Divisió!
Fes costat al Roda en el seu camí a Tercera Divisió!

CD RODA

Els abonats entraran gratis davant el Ribarroja (diumenge, 18.00h, CD Pamesa)

Ajuda al CD Roda en la fase d’ascens a Tercera Divisió! El conjunt groc-i-negre disputarà el diumenge (18.00 hores, Ciutat Esportiva Pamesa) el partit de tornada de la seua primera eliminatòria, en la qual s’enfronta al Ribarroja CF després de la derrota dels castellonencs per 1-0 en l’anada.

Els abonats del Villlarreal CF, a més, podran accedir de forma gratuïta al xoc, igual que aquells aficionats del Roda que van acompanyar a l’equip en el primer partit de l’eliminatòria.

D’altra banda, i igual que el Cadet A del Villarreal CF, el CD Roda ha decidit unir-se a la campanya #DonaContraELA de Fundela amb l’objectiu de recaptar fons per a la recerca contra l’ELA (Esclerosi Lateral Amiotrófica). D’aquesta manera, i dins de les nombroses iniciatives impulsades pel Villarreal, els espectadors podran adquirir durant el partit polseres benèfiques l’import de les quals anirà destinat a la campanya.

L’ELA és una malaltia neurodegenerativa progressiva que afecta a les cèl·lules nervioses del cervell i de la medul·la espinal que pateix, entre uns altres milers d’espanyols, l’ex futbolista i periodista Carlos Matallanas.

Compartir.