Exigent revàlida per al Submarí a El Sadar
Exigent revàlida per al Submarí a El Sadar
||||||

Javi Calleja ha advertit del potencial del CA Osasuna i ha ressaltat la necessitat d’imposar la idea de joc ‘grogueta’ al feu vermell

El tècnic el Villarreal CF, Javi Calleja, ha comparegut davant els mitjans de comunicació per analitzar la prèvia del partit davant el CA Osasuna a El Sadar (dissabte, 21.00 hores). L’entrenador groc ha ressaltat que el feu vermell és un camp molt difícil, en què el conjunt navarrès es fa fort: “Et fan perill amb molt poc. Són un equip amb majúscules. No donen mai un partit per perdut. És un equip molt vertical, que maneja a la perfecció el joc directe i les segones jugades. No deixen jugar el rival a base de pressió molt alta. Hem d’estar concentrats els 90 minuts per aconseguir alguna cosa positiva”.

El preparador madrileny, exjugador del CA Osasuna, apunta que per batre el conjunt vermell el Submarí ha de saber imposar el seu joc a El Sadar: “Hem de ser nosaltres mateixos des del primer minut. Saber interpretar quan hem de ser més verticals i quan tenir possessions llargues. A més és important que el partit no es convertisca en un partit d’anada i tornada, ja que els afavoreix a ells per la seua manera de jugar”.

Finalment, Calleja ha reconegut que guanyar a Pamplona suposaria un recolzament de moral per afrontar amb paciència l’aturada internacional de la propera setmana: “És un camp on no ha guanyat ningú des de fa molt de temps. Aconseguir-ho seria un salt important. Ens donaria confiança de cara a l’aturada per seleccions i ratificaria les bones sensacions de l’equip”.

Per veure les declaracions de Javi Calleja en sala de premsa només cal clicar a la pestanya de vídeo situada sobre la fotografia principal.

Compartir.