Eternament gràcies
Eternament gràcies
ACF FOTOGRAFÍA

El Madrigal va viure un espectacular ambient davant del Sevilla FC

El Villarreal CF vol agrair a la seva afició l’espectacular suport rebut amb motiu de l’eliminatòria de vuitens de final de la UEFA Europa League contra el Sevilla FC, que aquesta nit ha viscut el seu primer assalt a El Madrigal.

L’afició va gaudir amb intensitat de la jornada des d’hores abans que comencés a rodar la pilota sobre l’impecable gespa del feu groc. La seu de l’Agrupació de Penyes va ser el lloc de trobada dels aficionats grocs i des d’allí milers de seguidors es van desplaçar fins al carrer Blasco Ibáñez per rebre l’autobús del Submarí i portar-lo fins a l’estadi.

Un cop dins de l’estadi, just abans que saltessin els futbolistes al camp, els aficionats van cantar l’himne del Submarí com a mostra de suport a uns jugadors que esperaven impacients al túnel de vestidors.

En el moment de saltar al camp, els milers de seguidors van alçar les seves bufandes al vent creant un magnífic ambient que va servir de rebuda per als futbolistes de tots dos equips.

Així, el club vol mostrar públicament la seva gratitud als aficionats, que no van parar d’animar al Submarí durant tot el partit. I la setmana que ve més. No en va, al voltant de 2.000 seguidors del Submarí assistiran al partit de tornada de vuitens de final de la UEFA Europa League que es disputarà a l’estadi Ramón Sánchez Pizjuán el dijous 19 de març (21.05 hores).

‘Eternament gràcies afició!

 

Compartir.