Estupiñán: “Estic en el millor club per a créixer”
Estupiñán: “Estic en el millor club per a créixer”
||||||

El defensa equatorià s’ha mostrat molt il·lusionat i amb ganes de vestir l’elàstica del Villarreal

Pervis Estupiñán ha sigut presentat aquesta vesprada com a nou jugador del Villarreal CF en una roda de premsa en la qual, acompanyat pel conseller delegat Fernando Roig Negueroles, va oferir les seues primeres paraules com ‘groguet’.

El defensa equatorià es va mostrar molt il·lusionat i va agrair al club la seua aposta per ell: “Estic molt feliç de ser ací. Tot jugador de futbol coneix al Villarreal CF. Quan va sorgir aquesta oportunitat no m’ho vaig pensar dues vegades. És un projecte molt il·lusionant i que aspira a aconseguir grans objectius”.

Per a Estupiñán, arribar a un club com el Villarreal és una gran oportunitat per a continuar creixent: “Sempre he somiat amb jugar en grans clubs i hui ho he aconseguit. Ací vull créixer molt futbolísticament. Vull aconseguir els objectius que es propose el club i fer un gran campionat junts”.

Així mateix, el futbolista equatorià ha destacat que afronta la seua incorporació al Submarí com molta motivació: “No es pot demanar més. Arribe a un grandíssim club que compta amb excel·lents futbolistes i lluita sempre per estar a dalt. Vull donar el millor de mi i fer una gran temporada amb el Villarreal”.

Finalment, quant a les seues qualitats, Estupiñán s’autodefineix com un futbolista amb una gran capacitat ofensiva: “soc un jugador al qual li agrada atacar i associar-me amb els meus companys. Em considere un jugador amb potencial per a sumar-me a dalt, però sempre partint de la base que soc un defensa”.

Compartir.