Estrenes amb gol
||||||

Paco Alcácer ha sigut l’últim a sumar-se a la llista de davanters que van marcar el dia del seu debut amb el Villarreal CF

No hi ha millor manera de debutar per a un davanter que marcant gol amb el seu nou equip. El valencià Paco Alcácer ha sigut l’últim dels atacants ‘groguets’ que ha aconseguit veure porta en el seu primer encontre amb el Villarreal CF des del primer ascens del club a l’elit del futbol espanyol.

Amb el seu gol davant el CA Osasuna, Paco Alcàsser se suma a un selecte club de davanters:

Gica Craioveanu. Jornada 1 de LaLiga 1998-99. Derrota davant el Real Madrid (4-1) en el Santiago Bernabéu. Va marcar en el minut 3.

Víctor Fernández. Jornada 1 de LaLiga 2000-01. Derrota davant el Rayo Vallecano (1-5) en El Madrigal. Va anotar en el minut 47.

Antonio De Nigris. Jornada 24 de LaLiga 2002-03. Victoria davant el Rayo Vallecano (2-1) en El Madrigal. Va marcar en el minut 88.

Diego Forlán. Jornada 1 de LaLiga 2004-05. Derrota davant el Valencia CF (2-1) a Mestalla. Va veure porta en el minut 78.

Giuseppe Rossi. Jornada 1 de LaLiga 2007-08. Victoria davant el Valencia CF (0-3) a Mestalla. Va anotar de penal en el minut 62.

Fernando Cavenaghi. Jornada 1 de la Segona Divisió 2012-13. Victoria davant el Real Madrid Castilla en El Madrigal (2-1). Va marcar un doblet (minut 44 i 80).

Walter Pandiani. Jornada 3 de la Segona Divisió 2012-13. Victoria davant el Guadalajara (2-1) en El Madriigal. Va veure porteria en el minut 81.

Jeremy Perbet. Jornada 25 de la Segona Divisió 2012-13. Victoria davant la SD Ponferradina (3-0) en El Madrigal. Va marcar un doblet (minut 38 i 58).

Giovani Dos Santos. Jornada 1 de LaLiga 2013-14. Victoria davant la UD Almeria en l’Estadi Juegos del Mediterráneo (2-3). Va convertir el seu punt en el minut 83.

Alexandre Pato. Partit d’anada de la prèvia de la Champions League 2016-17. Derrota davant l’AS Mònaco (2-1). Va anotar en el minut 36.

Roberto Soldado. Jornada 1 de LaLiga 2015-16. Empat davant el Reial Betis en el Benito Villamarín (1-1). Va marcar en el minut 32.