skip to content
“Estem tremendament il·lusionats”
“Estem tremendament il·lusionats”

ACF FOTOGRAFÍA

Marcelino, optimista de cara a l’inici de lliga davant el Real Betis

L’entrenador del Villarreal, Marcelino García Toral, ha analitzat aquesta vesprada l’actualitat del seu equip just abans de l’estrena a la Lliga del Submarí davant del Real Betis del proper diumenge (22.30 hores). El tècnic asturià es mostra optimista tenint en compte la bona imatge mostrada pel Villarreal en pretemporada, ja que arriba com a invicte. “Si és per resultats arribem de forma òptima. Estem tremendament il·lusionats amb l’inici de la competició”, comenta.

Per Marcelino, el fet que Bakambu i Soldado hagin arribat recentment no és l’ideal, encara que reconeix que compta amb els dos per a aquest partit: “En pretemporada es van donar circumstàncies que poden retardar el nostre funcionament col·lectiu. Quan vols fitxar jugadors d’un determinat nivell has d’esperar el millor moment. Soldado ve de no jugar i a Bakambu segur que li costa una mica adaptar a l’equip i a la Lliga espanyola”.

El tècnic asturià va valorar positivament el balanç defensiu de l’equip, que tan sols ha encaixat cinc gols en nou partits amistosos de pretemporada. “La fortalesa defensiva sempre és prioritària. Els equips que encaixen poc guanyen partits. També equips com el Barça, que la temporada passada tenia solvència defensiva i en aquesta està rebent més gols. És molt important ser un equip sòlid en defensa”.

Quant a l’anàlisi del rival, Marcelino adverteix del potencial del Real Betis, sobretot quan juga com a local a l’estadi Benito Villamarín: “Jo allà no he guanyat mai, però cada partit és diferent. No ens val el que hagi passat en partits anteriors i sí ens va a servir el que siguem capaços de fer al llarg dels 90 minuts. El Betis és un equip competitiu i hi haurà un gran ambient. Serà difícil, però anem a afrontar-lo com si fos l’últim de la temporada”.

Compartir.