skip to content
“Estem tremendament feliços pels 39 punts”
“Estem tremendament feliços pels 39 punts”

ACF FOTOGRAFÍA

Marcelino destaca que el Villarreal ha signat una primera volta de Lliga “espectacular”

L’entrenador del Villarreal CF, Marcelino García Toral, ha assegurat després de la victòria del seu equip davant el Sporting de Gijón (2-0) que està molt orgullós de la primera volta que ha realitzat el Submarí amb 39 punts en 19 jornades de Lliga. “Som més competitius que la temporada passada. Seguim creixent des que vam tornar a Primera Divisió. Estem tremendament feliços d’haver sumat 39 punts. Acabar la primera volta traient 11 punts a l’Athletic Club i 10 al Sevilla és extraordinari. El nivell competitiu del Villarreal és el més alt possible i inimaginable, a més tenint en compte les adversitats. Estic orgullós del que hem fet en aquesta primera volta. Anem a veure si som capaços de seguir a aquest nivell”.

Açò sí, Marcelino va reconèixer que el seu equip no va jugar al seu millor nivell davant el Sporting: “Mai crec que un partit va a ser fàcil. Si mires la classificació no et garanteix gens per als 90 minuts. Solament ganes si eres superior i a voltes sense ser-ho massa també ganes. Del partit de hui solament m’ha agradat el resultat. Parlar d’una altra cosa seria equivocar-nos. Des que vaig arribar a aquest equip sol hem jugat un partit bo a les 12 del matí que va ser a Alcorcón. No se’ns dóna bé jugar a aquesta hora. Ni en resultats ni en joc”.

El preparador asturià va advertir que han de millorar la imatge per als pròxims partits: “No sé el que ha passat. No m’ha agradat el partit que hem fet. El costat positiu és que hem guanyat i que portem sis victòries consecutives en Lliga. Jugant a aquest nivell prompte anem a baixar posicions en la taula. Un equip ha d’identificar-se amb si mateix constantment i aquesta vegada no ha sigut així. Hem guanyat amb dues accions molt brillants. Vam tenir un percentatge d’efectivitat molt alt”.

Finalment, Marcelino va destacar l’enorme treball de Soldado, que va assistir a Bakambu en el primer gol groc i ja porta set passades de gol aquesta temporada: “Soldado ens està donant alguna cosa que sabíem que ens podia donar. Açò és un esport col·lectiu i els dos davanters s’han d’associar entre si. Açò sí, el davanter viu del gol i hem d’intentar que Soldado també faça gols, perquè si és així serà beneficiós per al Villarreal”.

 

Compartir.