“Estem sent molt competitius”
“Estem sent molt competitius”
||||||

Dani Parejo ha destacat el gran moment que viu l’equip i ha reconegut que a l’equip li espera una dur encontre a Pamplona

El migcampista del Villarreal Dani Parejo ha comparegut davant els mitjans de comunicació per a analitzar l’actualitat que envolta al conjunt groc, el pròxim compromís del qual serà davant el CA Osasuna el dissabte, a les 14.00h, en El Sadar.

En la seua compareixença, el futbolista madrileny ha destacat l’excel·lent moment que travessa el Submarí en les últimes setmanes: “Hem trobat la regularitat en el joc i estem sent competitius i traient els partits avant. Estem demostrant que anem pels partits des del primer minut. A més, portem diversos partits en els quals, per sort, hem pogut comptar amb molts jugadors disponibles”.

Tal com assenyala Dani Parejo, el gran moment del Villarreal CF coincideix amb el de diversos dels conjunts que estan immersos en la lluita europea: “Costa molt guanyar en aquesta lliga. Els equips de dalt estem veient com últimament no perden quasi partits. Estem en bona dinàmica i obtenint resultats. És bonic veu que LaLiga és cada vegada més competitiva”.

En aquesta pugna pels llocs europeus, el ‘5’ groc assenyala que és primordial fixar-se en un mateix i centrar-se en aprofitar cada oportunitat de sumar de tres: “Qualsevol partit és difícil. És complicat guanyar partits jugues a casa o fora. No hem d’obsessionar-nos. Hem d’anar partit a partit. Queden 12 partits de lliga. Són molts encara. Els afrontem com a finals. Cadascun val tres punts, que no tornen més. Cada vegada és més complicat retallar punts. Hem de fixar-nos en nosaltres. Afrontar cada partit amb el màxim respecte i amb l’objectiu d’anar per la victòria, sent conscients del que ens estem jugant”.

Respecte al pròxim enfrontament davant el CA Osasuna, Dani Parejo raona que es tracta d’un rival molt dur de batre: “En El Sadar, sabem que és un equip molt intens, que disputa molts encontres, aposta per les segones jugades, fica molts centres i arriba a l’àrea. La gent allí estreny molt i això fa el partiu molt difícil. És un camp històric i sabem que també ens acompanyaran alguns aficionats. Volem que ens donen suport, que la gent gaudisca amb nosaltres i per què no, aconseguir els tres punts i poder dedicar-li’ls a ells”.

Finalment, el migcampista de Coslada ha reconegut estar molt feliç i sentir-se important en el Villarreal CF: “Estic content. Soc feliç i em sent important en l’equip perquè així em fan sentir els meus companys, el cos tècnic i la gent del club. Treball molt per a estar disponible per al que necessite l’entrenador”.

Compartir.