Placeholder canvas
“Estem preparades”
“Estem preparades”
||||

Sara Monforte ha destacat que el Villarreal Femení haurà de defensar bé i incomodar el joc de posició del FC Barcelona (diumenge, 17.00h)

L’entrenadora del Villarreal Femení, Sara Monforte, va comparéixer davant els mitjans de comunicació en la roda de premsa prèvia al partit que enfrontarà al conjunt enfront del FC Barcelona, corresponent a la jornada 3 de la Lliga F. El partit tindrà lloc diumenge que ve 25 de setembre, a partir de les 17.00 hores, en el Mini Estadi de la Ciutat Esportiva. Aquestes són les declaracions de l’entrenadora castellonenca:

Bon nivell en el debut de lliga

“Estem satisfetes amb el treball que vam fer, l’equip està cada vegada millor i es veu la diferència de com vam competir l’any passat en Zubieta a com ho hem fet aquest. L’equip està molt bé. Sabíem que l’inici no era fàcil, però mentalment som forts”.

Un grandíssim rival

“Elles tenen un joc posicional molt bo, és l’equip que millor l’executa. Tenen dues baixes importants com la d’Aitana i Alexia, però estarà Mariona, Patri… És un equip que ataca molt bon els espais i juguen a un ritme molt alt”.

Claus del partit

“És un partit complicat. La clau del partit passa per estar preparades per si el Barcelona té un mal dia. És el fet de defensar bé, incomodar el joc de posició… És un partit semblant a la Real Sociedad pel seu model de joc. Hem de treballar en bloc i saber per on ens poden fer mal. Tindrem opcions”.

Fer front al FC Barcelona

“Hem de creure. Cal estar preparades per si no tenen un bon dia. El problema seria que tinguen un mal dia i que nosaltres no estiguem preparades. Sabem que juguem contra el millor equip del món, però poden no estar bé. Cal sumar sensacions, això no és un recorregut de 5 o 10 jornades, sinó que és un camí llarg en el qual cal anar pas a pas”.

Aprenentatge

“Les noves xiques estan aportant molt aire fresc. És gent jove, amb ambició i ganes d’aprendre. Són xiques que accepten molt bé el seu rol i han vingut ací a millorar. Ens aporten molt. Estic molt contenta amb totes, és gent que suma coses diferents a les que teníem. Tenim un contra un amb Fatu i Rocío, gent amb qualitat com Llompart, hem guanyat solidesa defensiva amb Cubedo. Totes han aportat molt, estic molt contenta amb la plantilla”.

Creixement del futbol femení

“És un dels millors partits que et pots trobar en Lliga F. Tots ho són. Vull animar a la gent al fet que vinga a tots els partits. Espere que totes les setmanes puguem atraure als aficionats del Villarreal al futbol femení”.

Compartir.