¡Estem en quarts de LaLiga Promises!
||||||

L’Aleví A del Villarreal ha superat al RC Celta en penals i continua viu en el prestigiós torneig Sub-12

L’Aleví A del Submarí ha aconseguit la classificació per als quarts de final de LaLiga Promises! Els d’Iván Molés i Hodei Jiménez s’han imposat en els penals (3-1) a la Canteira Celeste del RC Celta de Vigo després d’acabar el temps reglamentari amb 0-0.

El partit ha començat amb molta intensitat i amb ocasions per a tots dos equips, encara que les arribades més clares les han protagonitzades els groguets. Després d’una primera part de tanteig, s’ha arribat al descans amb empat a zero.

La segona part ha tingut un clar color groc novament. El Villarreal ha tornat a disposar de les millors ocasions, però el gol s’ha resistit malgrat les nombroses arribades dels groguets. Finalment, el Villarreal ha aconseguit el passe a quarts des del punt de penal, gràcies als gols de ‘Grego’, Héctor i Miguel (3-1).

El conjunt de la Cantera Grogueta es mesurarà aquesta vesprada (19.00 hores) al RCD Espanyol, que va véncer en els huitens a l’Athletic Club, per classificar-se a les semifinals. La resta dels partits de quarts de final són: Valencia-Atlético, Granada-Betis i Sevilla-Barça.