“Estem davant una gran oportunitat”
“Estem davant una gran oportunitat”
||||||

Unai Emery ha destacat que afronta l’eliminatòria davant l’Arsenal FC com una cita històrica per al club

L’entrenador del Villarreal CF, Unai Emery, ha comparegut davant els mitjans de comunicació per a analitzar la prèvia del partit d’anada de semifinals de la UEFA Europa League davant l’Arsenal FC:

Màxima il·lusió davant una cita històrica

“La semifinal de l’Europa League és un repte ens il·lusiona. Tenim una oportunitat de repetir una cita històrica. Aquest repte ens fa assumir responsabilitat i percebre’l com un desafiament molt bonic”.

El Arsenal FC, un viejo conocido

“A Europa ens coneixem molt. El Villarreal s’ha enfrontat en dues ocasions a l’equip londinenc. Haver entrenat allí em dona coneixement del club i l’equip, però he de ser capaç de traslladar-li-la als jugadors. Malgrat això, serà un partit totalment diferent en un context nou. Els dos equips estem concentrats al 100% per a tractar d’aconseguir la final i poder competir per un títol”.

Els ‘gunners’, favorits; els grocs, candidats

“L’Arsenal és favorit. Nosaltres som candidats. Els dos equips han demostrat molta regularitat a Europa i a la final només arribarà un”.

Un rival d’entitat

“És un gran club per història i per present. És un equip amb una identitat clara i definida. Tenen futbolistes importants. A nivell individual combinen jugadors joves amb alguns que tenen molta experiència. És un conjunt ben dirigit amb grandíssims futbolistes”.

Preparats per al partit

“Hem analitzat al rival, la seua trajectòria recent. Hem estudiat en quin moment arriben a la cita. Espere la millor versió de l’Arsenal i que juguen els seus millors futbolistes. En aqueix sentit, tractarem de contrarestar les seues qualitats. Treballar els duels individuals i les ajudes en defensa. Mantindre’s fidels al pla de partit. En la dificultat està l’èxit i Arsenal ens ofereix això”.

Compartir.