“Estem creixent com a equip”
“Estem creixent com a equip”

Comesaña ha advocat per fer valdre la condició de local per a aconseguir el triomf davant el Panathinaikos (dijous, 21.00h)

El migcampista del Villarreal Santi Comesaña ha comparegut davant els mitjans de comunicació este dimecres per a analitzar la prèvia del partit d’UEFA Europa League enfront del Panathinaikos.

“Volem seguir amb la dinàmica de victòries. És important per a aconseguir la classificació. Venim de guanyar en Copa i en LALIGA. Ara volem fer-ho a Europa”, ha iniciat la compareixença el migcampista gallec.

Respecte al rival, Comesaña ha destacat la bona trobada que van signar davant els groguets a Grècia: “S’estan jugant la classificació, igual que nosaltres. Ens van guanyar i van demostrar ser un bon equip. Nosaltres hem crescut. Ja no som el mateix equip i juguem a casa, que és un punt a favor per a nosaltres”.

De la mateixa manera, el futbolista groguet ha destacat que el Submarí està treballant per a corregir els problemes defensius: “L’entrenador ha posat el focus en això. A ser més sòlids arrere i estem en això. Ara som més intensos i correm més que abans. A poc a poc ens estem adaptant a les seues idees i les coses estan anant bé. Marcelino ens ha dit que no s’ix d’una mala ratxa sense patir, però estem traient els partits avant. A veure si podem guanyar una altra vegada”.

Finalment, Comesaña ha subratllat la importància de fer valdre la condició de local: “Ho veig un equip molt ben assentat en el camp. Jugaven a casa. Ara és a l’inrevés. Hem d’eixir a guanyar. Jugar a casa es nota molt i nosaltres ho notem allí. I ara ha de ser al revés. Ara, amb el factor camp al nostre favor, hem de guanyar. Tenim millor equip i hem de demostrar-ho en el camp demà”.

Compartir.