“Estava ansiós per tornar a ajudar l’equip”
“Estava ansiós per tornar a ajudar l’equip”

HOYOYO

Santi Caseres advoca per mantenir la tranquil·litat i seguir el camí marcat davant l’Atlético de Madrid

El migcampista argentí del Villarreal CF, Santi Caseres, ha comparegut davant els mitjans de comunicació per analitzar l’actualitat del club groc. El ‘5’ del Villarreal s’ha mostrat satisfet per ràpida tornada als terrenys de joc: “Estic molt content per com s’ha donat la recuperació. Estava tremendament motivat per recuperar-me al 100% i ho he aconseguit acurtant terminis. Em trobava ansiós per tornar a ajudar l’equip”.

A més, Santi Caseres ha ressaltat que el Villarreal afronta la situació actual amb màxima serietat i amb un canvi de mentalitat. “Estem molt conscienciats. L’equip està entrenant molt dur en les últimes setmanes. Davant l’Atlético de Madrid, vam ser superiors i vam tenir ocasions per aconseguir la victòria”.

D’altra banda, el ‘5’ ‘groguet’ ha reconegut la transcendència d’obtenir una victòria aquest dijous al xoc europeu davant el Rapid de Viena: “Un triomf ens donaria tranquil·litat per els propers xocs de la competició i confiança per al que està per venir. Tenim moltes ganes d’aconseguir la primera victòria a l’Estadi de la Ceràmica. Estic convençut que si seguim la línia de l’Atlètic de Madrid, obtindrem els tres punts”.

Per veure les declaracions completes de Santi Caseres en sala de premsa només cal clicar a la pestanya de vídeo situada just baix de la fotografia principal.

Compartir.