“Estar units ens ha portat fins ací”
“Estar units ens ha portat fins ací”

HOYOYO

Marcelino es mostra orgullós dels seus jugadors malgrat la derrota davant del Deportivo 

L’entrenador del Villarreal, Marcelino García Toral, es va mostrar orgullós i satisfet amb la temporada que ha realitzat l’equip malgrat l’última derrota davant el Deportivo en El Madrigal: “Malgrat aquests dos últims resultats la temporada ha sigut molt satisfactòria. Estem orgullosos dels jugadors. Cal reconèixer el que ha fet aquest equip perquè té un mèrit extraordinari. Nosaltres som el campió de l’altra lliga”.

El tècnic asturià també va reconèixer la dificultat del partit, principalment per la dura derrota del dijous passat enfront del Liverpool: “El partit se’ns plantejava molt complicat per les circumstàncies en les quals arribàvem. Volíem guanyar per acabar la temporada guanyant a casa, però quedar eliminats contra el Liverpool va ser un pal molt gran i això ens ha afectat avui. Quan se’ns va posar el resultat en contra va ser difícil reaccionar i tornar a ficar-nos en el partit”.

Finalment, Marcelino va voler comentar la clau de l’èxit d’aquest equip destacant la unió de l’equip i el treball diari: “Crec que l’èxit d’aquest equip durant tota la temporada ha sigut el fet de ser un equip tots els dies. El secret és la gran capacitat humana i professional d’aquesta plantilla. Hem superat totes les adversitats gràcies a la solidaritat i al sacrifici de tota la plantilla. Estar units ens ha portat fins a aquí”.

Compartir.