“Aquesta temporada ha sigut increïble per a mi”
“Aquesta temporada ha sigut increïble per a mi”

HOYOYO

Víctor Ruiz fa balanç de la campanya en la que ha sigut el futbolista groguet amb més minuts

El defensa català del Villarreal CF, Víctor Ruiz, ha signat una temporada per emmarcar. És el futbolista del Villarreal que més ha jugat de l’equip amb un total de 4.336 minuts (2.994 en Lliga, 1.241 en UEFA Europa League i 101 en Copa del Rei). Víctor Ruiz ha fet balanç d’una temporada molt especial per a ell: “Aquest any ha sigut el que més partits he jugat i les lesions m’han respectat. Han hagut fases de la temporada en les quals em notava més fatigat, però en general m’he sentit molt bé”.

El ‘6’ del Villarreal també va comentar la gran actuació de tot l’equip: “Han hagut molts partits, però jo prefereix que siga així abans que jugar de diumenge a diumenge. Aquesta temporada ha sigut increïble per a mi. Espere que l’any que ve siga encara millor”.

Víctor Ruiz va analitzar l’últim xoc de la temporada enfront del Sporting de Gijón en El Molinón (diumenge, 19.30 hores): “La nostra idea és com la de tot l’any i aquesta és la de guanyar el diumenge. Sabem de la situació del Sporting, però nosaltres anem a sortir a competir i si es pot a guanyar”.

El defensa groc va destacar la dificultat del duel en El Molinón: “L’ambient de l’estadi serà increïble i els jugadors estaran 100% motivats, però nosaltres anem a intentar allunyar-nos de tot això i fer el nostre partit”.

Compartir.