Esprint final
Esprint final

HOYOYO

Mario Gaspar advoca per fer un últim esforç i tancar la permanència el més prompte possible

El futbolista del Villarreal CF Mario Gaspar ha comparegut aquest migdia davant els mitjans de comunicació per analitzar l’actualitat del conjunt groc. El defensa alacantí ha apostat per fer un últim esforç en aquest últim mes de competició per aconseguir l’objectiu de la permanència a Primera Divisió: “La victòria davant el CD Leganés ens ha donat un respir. Tenim una setmana molt important de cara a tancar la permanència. Volem fer-ho el més prompte possible. Fins que les matemàtiques siguen concloents, seguirem lluitant”.

D’altra banda, el ‘2’ groc ha reconegut que el planter està centrat en obtenir una victòria davant la Real Sociedad: “Anem amb la mentalitat d’obtenir un triomf. Hem de demostrar que ens juguem molt. Sabem que no travessen el seu millor moment i que arriben a aquesta recta final en una zona tranquil·la, però són un equip amb molta qualitat i no serà fàcil”.

Finalment, Mario Gaspar ha destacat la competitivitat que ha demostrat el Villarreal en els dos últims partits: “Era una faceta en què teníem marge de millora. En aquests dos partits hem competit millor. Hem sabut administrar avantatges, patir i tancar els partits amb victòria”.

Per veure la roda de premsa de Mario Gaspar cal clicar a la pestanya de vídeo situada just baix de la fotografia principal.

Compartir.