“Esperem que siga l’inici d’alguna cosa bona”
“Esperem que siga l’inici d’alguna cosa bona”
HOYOYO

El nou entrenador del Villarreal CF assegura que “passar com a primer és per estar molt content”

L’entrenador del Villarreal CF, Luis García, s’ha mostrat molt satisfet després de la important victòria del Submarí davant el FC Spartak (2-0) que permet als grocs classificar-se com a primers de grup en la Fase de Grups de la UEFA Europa League. “Vam fer moltes coses bé. Principalment hem guanyat i és per estar molt content. Hem culminat la Fase de Grups que va realitzar l’anterior cos tècnic. És un èxit passar primer i hem d’estar contents. Esperem siga el començament d’alguna cosa bona i que el puguem ratificar a Osca”, ha comentat.

Per a Luis García, el triomf reforça la moral del grup: “L’equip necessitava una alegria i culminar la feina. És important recuperar-se moralment. Sentir-se bé de cap era clau per als jugadors. Hem de treballar en seguir treballant ocasions de gol i que ens generen menys. No és fàcil fer un partit perfecte”.

Pel que fa al sistema de joc, Luis García va destacar el treball defensiu de l’equip: “Quasi sempre he jugat amb dos migcampistes, estant junts. Intentem tenir la pilota i per aconseguir-ho hem de defensar millor i ser més intensos. Queda molt per fer, però crec que els jugadors han agafat la idea”.

El tècnic madrileny va lloar l’actuació de Santi Caseres: “Hui, el partit de Caseres ha estat espectacular. Té un desplegament físic terrible. Ha demostrat que pot fer altres coses més enllà de recuperar pilotes. Abans jugava molt sol aquí al centre del camp. A més, crec que Trigueros serà molt important per a nosaltres en el futur. Tenim bons jugadors i això és el més important. Ara hem de formar una estructura perquè aquests jugadors puguen demostrar la seua qualitat”.

Finalment, Luis García va assegurar que l’equip ja pensa en el seu pròxim compromís davant la SD Huesca: “No penso en el sorteig de dilluns. Només em preocupa el partit del Huesca i la recuperació dels jugadors. El del Huesca és un partit vital per a nosaltres. Hem d’anar al màxim. És molt important per al club acabar el 2018 amb un bon resultat”.

Compartir.