skip to content
“Espere un gran partit entre dos equips amb talent”
“Espere un gran partit entre dos equips amb talent”
||||

Miguel Álvarez ha afirmat que les claus passen per tindre el control i frenar les transicions del CD Castellón

L’entrenador del Villarreal B, Miguel Álvarez, ha comparegut aquest dilluns davant els mitjans de comunicació per a analitzar la prèvia del partit davant el CD Castellón, que es disputarà en el Mini Estadi aquest dimarts, a les 17.00 hores.

El tècnic de Jaén ha augurat una gran encontre davant el conjunt albinegre: “Hi ha molts al·licients per a veure un gran partit. El Castellón té un equip amb experiència i molta qualitat i nosaltres tenim una plantilla jove i amb talent”.

Per a obtindre un resultat positiu, l’entrenador del Mini Submarí assenyala que el Villarreal B ha de seguir la línia dels últims partits a casa: “La clau més important és mantindre aqueix nivell que hem demostrat en el Mini Estadi. Volem portar el control del partit, frenar les transicions del rival i la pilota parada. Quan ho aconseguim, som molt forts perquè donem poques opcions al rival. Hem de donar-li ritme al partit i ser intensos”.

Respecte al rival, Miguel Álvarez ha destacat que es tracta d’un dels conjunts més forts de Primera RFEF: “És un equip amb un gran potencial. Té una plantilla top. Un entrenador amb sentit de pertinença, que entén perfectament el que és el club. Els fa jugar molt bé. Crec que tenen menys punts dels que mereixen”.

Finalment, malgrat tractar-se d’un partit entre dos rivals de la mateixa província, el tècnic groc ha restat importància a la rivalitat i ha assegurat que és un partit més, amb tres punts en joc: “Ho vivim com un partit més. Serà bonic perquè som dos equips amb bona proposta i que volen estar a dalt. Són tres punts en joc. Entenem que hi haja una certa rivalitat per a alguna gent, però ho afrontem com una nova oportunitat de sumar”.

Compartir.