“Espere repetir moltes convocatòries amb França”
“Espere repetir moltes convocatòries amb França”

ACF FOTOGRAFÍA

Areola repassa la seua primera citació amb la selecció absoluta del seu país

El porter francés del Villarreal CF, Alphonse Areola, ha valorat la seua primera convocatòria amb la selecció absoluta de França: “M’han acollit fenomenalment. He estat amb ells en unes condicions òptimes i m’han acollit com si estiguera allí des de fa molt temps. Estic content i amb ganes de tornar a repetir l’experiència. Espere repetir moltes convocatòries amb França”.

El ’13’ del Submarí ha comentat que la convocatòria amb el combinat nacional és una recompensa pel seu treball diari en el club groc: “Estar en el Villarreal és un plus i és una forma que se’m veja més. El poder anar a la selecció és fruit del treball diari. Treballe cada dia com si fóra el primer. Tinc aquest nivell en els partits gràcies al treball durant la setmana en el qual done el millor de mi mateix”.

A més, el porter francés també ha comparat el futbol espanyol amb el del seu país: “Per a mi, La Lliga és del millor a nivell Europeu, solament cal veure els resultats en competicions europees. El nivell a Espanya és molt alt i per al meu és una gran experiència estar en aquesta lliga”.

Areola també ha assegurat que l’equip ja prepara el seu pròxim partit de lliga enfront del Celta amb moltes ganes: “Ja estem preparant el partit d’aquest cap de setmana. Anem a anar treballant a poc a poc aquests dies i esperem guanyar al Celta per a eatar a dalt en la taula. El més difícil és estar a dalt i aquest diumenge anem a donar tot per a ser capdavanters una jornada més”.

Compartir.