“Esperem un partit tremendament complicat”
“Esperem un partit tremendament complicat”

ACF FOTOGRAFÍA

Marcelino considera que caldrà estar al màxim nivell davant un Levante que “es juga molt i concedeix poc”

Marcelino García Toral va advertir de la dificultat del pròxim compromís de lliga del Villarreal, davant un rival que necessita sumar punts per a escapar de la zona baixa. “La classificació sabem quin és, però açò no vol dir que per açò anem a guanyar el partit. El Real Madrid la setmana passada en el seu camp no va guanyar al Málaga. Espere un partit tremendament complicat perquè el Levante es juga molt i concedeix poc. En el seu camp va perdre contra el Celta jugant 80 minuts amb 10 jugadors; després de posar-se 0-1 va empatar i va perdre sobre el final. Després va aconseguir igualar amb el Sevilla i Eibar. És un equip que mai es rendeix, que treballa fins al final i que en el seu camp va saber eixir de situacions adverses”, va assegurar l’entrenador groguet, qui també va descriure les característiques del conjunt granota. “És un equip identificat amb un patró, que juga normalment 5-3-2. Es replega ràpid amb molta gent i obliga al rival a crear. És difícil poder pillarles en contraatac i desordenats. Té una bona estratègia ofensiva, trau molts centres per banda en circulació de pilota; és cert que fins ara ha tingut poca efectivitat, però açò no vol dir que no la puga tenir aquest diumenge. Sempre que ataques contra 10 jugadors, és molt complicat poder generar ocasions i has d’estar molt concentrat defensivament per a no cometre errors”, va afegir.

El preparador asturià també va valorar el suport dels 1.200 aficionats que es desplaçaran matí al Ciutat de València: “Estem molt contents amb el suport de la gent, vivim dues ambientazos en els últims dos partits de lliga a casa, en un clima molt favorable i afluència massiva. Anem a intentar donar-los tot per la nostra banda perquè ens seguisquen recolzant. Aquest equip pot jugar bé, regular o menys bé, però és clar que treballa, és ambiciós, es deixa tot en el camp i és guanyador. Aquests valors enganxen a l’aficionat”.

Finalment, Marcelino es va mostrar orgullós amb la convocatòria dels espanyols: “Bruno li’l mereixia, està al nivell dels millors del món en el seu lloc. Agraïsc a Vicente Del Bosque, açò li donarà més confiança. I estem molt contents perquè tenim tres jugadors de banda de la Sub-21 amb Nahuel, Castillejo i Denis Suárez (no ha sigut convocat per lesió). Hem fet una bona aposta, tenim equips de present i futur”.

Compartir.