Espectacular actuació de Valiente Bosque en Groc Talent
Espectacular actuació de Valiente Bosque en Groc Talent
||||

El grup castellonenc va interpretar els seus millors temes en la Fan Zone de l’Estadi de la Ceràmica

Els aficionats del Villarreal CF van gaudir del talent de Valiente Bosque en la prèvia del partit davant el RCD Espanyol. El grup castellonenc va interpretar els seus millors temes en la Fan Zone de l’Estadi de la Ceràmica.

Valiente Bosque és un grup castellonenc que va nàixer a la fi de 2019 amb Fernando Gómez (vocalista) i Pol Martínez (veus i guitarra) al capdavant, als quals es van unir posteriorment Jose Clausell (baix i veus), Toni Lonjedo (bateria) i Nacho Ribes (guitarra i teclats). Es van presentar al món amb el seu primer àlbum, “Hidrógeno i Helio”, un LP que consideren eclèctic, potent i directe tant pels seus temes de ritmes ballables i pegadizos com per aquells més íntims; tots ells amb el particular segell del vocalista i compositor de Valiente Bosque, Fernando Gómez. Ja en 2021, van llançar nous singles durant la primavera formant l’Ep homònim “Valiente Bosque”.

El concert forma part de Groc Talent, el concurs musical del Villarreal CF impulsat a través de la iniciativa Endavant Cultura i en col·laboració amb el SanSan Festival.

Valora l’actuació de Valent Bosc!

Després d’haver gaudit del concert, els seguidors del Submarí podran valorar l’actuació de Valiente Bosque (de l’1 al 5), a partir d’aquest dilluns, a les 12.00 hores a través de la web oficial: GROC TALENT

Compartir.