Esforç sense premi per al Villarreal Femení (0-1)

L’equip de Sara Monforte ofereix una lliçó de sacrifici, però no troba el camí del gol davant la Real Sociedad

El Villarreal Femení va perdre davant la Real Sociedad (0-1). El conjunt groguet va donar una lliçó de voluntat i esforç davant l’equip realista, que va fer gala d’una notòria efectivitat i va aguantar les envestides de les groguetas. El Submarí va buscar el gol de l’empat fins a l’últim segon, però va pagar la falta de pegada i encert de cara a gol.

El Villarreal va demostrar que volia guanyar des del primer minut. L’equip de Sara Monforte va saltar al camp amb un punt d’intensitat major al del seu rival, que no va superar la línia divisòria fins al minut 20.

La insistència del Villarreal en els primers compassos del partit no va tindre recompensa i la Real Sociedad, ofegada fins a aqueix moment per l’asfixiant pressió del Submarí, va trobar una fissura en la saga groga a través del joc directe. Amaiur va córrer l’espai entre les defenses grogues i es va plantar davant Carmen Carbonell. La portera valenciana li va guanyar la partida al mà a mà, amb tan mala fortuna que el cuir, repel·lit, li va caure a Jensen perquè fera el 0-1.

El gol no li va asseure bé al Submarí, el domini del qual en els primers compassos es va anar dissipant a mesura que avançava el partit. La igualtat va començar a imperar sobre el verd del Mini Estadi. El Villarreal va acumular diverses arribades, que no van desembocar en xuts a porteria, mentre la Real Sociedad buscava els espais per a fer-li mal a les groguetas. A dos minuts per al descans, l’equip ‘txuri-urdin’ va poder fer el 0-2, però Carmen Carbonell va salvar al seu equip.

El començament de la segona meitat va ser un calc de la primera. El Villarreal tornava a demostrar ganes de guanyar, oferint un plus en l’apartat físic. El bon inici groguet va ser confirmat amb diverses ocasions clares de gol.

Primer, Sheila va estavellar el seu xut des de l’interior de l’àrea en una defensa després d’un fantàstic centre de Nerea, que es va marcar un gran carrera per la banda dreta. Immediatament després, Kanteh va tornar a avisar amb una cabotada que va marxar alt per molt poc. El conjunt de Sara Monforte encenia les alarmes de l’equip realista.

A mesura que corria el temps, el Submarí redoblava esforços a la recerca del gol de l’empat. En l’últim minut, Tere Morató va estavellar un fort tir creuat en els guants de la meta realista, amb tan mala fortuna que, quan semblava que el rebuig es colava en el fons de les malles, el va repel·lir el pal.

Finalment, la Real Sociedad es va emportar tot el botí en el Mini Estadi. L’equip groguet visitarà diumenge que ve, a les 12.00 hores, al Sporting Club de Huelva.

Fitxa tècnica

Villarreal Femení: C. Carbonell; I. Miguélez (Tere, m. 70), C. Cubedo (Giménez, m. 57), Lara Mata, F. Lara (Albeta, m. 46); Nerea, Soldevila, M. Llompart (Belén, m. 86), Cienfu; Kanteh i Sheila.

Real Sociedad: A. Nanclares; Le Guilly (Maddi, m. 84), Tejada (I. Arnaiz, m. 37), Vanegas, Izarne (Bernabé, m. 57); Gemma, Andreia, N. Eizagirre; Amaiur (Allegra, m. 84), Jensen (Mirari, m. 84) i Franssi.

Gols: 0-1. Min. 20: Jensen.

Àrbitra: Raquel Suárez González (Comité Castellà-lleonés). Va amonestar a les visitants Tejada, Bernabé i A. Nanclares.

Incidències: partit entre el Villarreal Femení i la Real Sociedad, corresponent a la jornada 27 de la Finetwork Lliga F, celebrat en el Mini Estadi davant 550 espectadors.