skip to content
“Seguim millorant sense pensar en la ratxa”
“Seguim millorant sense pensar en la ratxa”

HOYOYO

El tècnic Fran Escribá es va mostrar content després de la victòria aconseguida davant l’Osasuna

L’entrenador del Villarreal, Fran Escribá, va parlar després del gran partit del seu equip contra l’Osasuna (3-1) i es va mostrar satisfet pel rendiment del col·lectiu, tot i que caut i amb expectatives de millora. “Tot i que el partit no ha estat rodó, hi ha més coses positives que negatives. Seguim millorant tant a nivell individual com col·lectiu sense pensar en la ratxa. Hem estat capaços de generar bones situacions d’un contra un i hem realitzat algunes combinacions per dins bastant complicades”, ha analitzat.

“Veure quatre gols en una part no és normal i encara creia que hi hauria més en la segona. Pensava que l’Osasuna prendria més riscos i podríem llavors buscar l’esquena de les seves defenses. Vam gestionar bé el partit”, ha afirmat el tècnic.

Respecte al creixent rendiment del grup, va argumentar estar content, però va matisar que “les notes cal posar-les al final de la temporada”. No obstant això, només es mostra concentrat de cara als propers compromisos sense pensar en la ratxa de sis jornades sense perdre. “Pense poc en la imbatibilitat en Lliga. Només pense en el que ve. Guanyar a Bucarest ens deixaria en una situació molt bona”.

Sobre les molèsties de Musacchio

Sobre l’absència de Mateo Musacchio, Escribá va dir que va tenir petites molèsties a l’abductor en l’entrenament matutí, però res greu. “Tenint bé a Álvaro no valia la pena prendre riscos. Si hagués estat un partit decisiu, podríem haver arriscat, però no val la pena”, ha conclòs.

Compartir.