skip to content
Escribá, millor debutant a la banqueta ‘grogueta’
Escribá, millor debutant a la banqueta ‘grogueta’

HOYOYO

L’entrenador valencià ha registrat 67 punts amb el Submarí aquesta temporada

Fran Escribá s’ha convertit, després del triomf d’aquesta vesprada davant el Valencia CF, en el tècnic que més punts ha aconseguit en la seua primera campanya com a preparador del Submarí Groc en la màxima categoria. Escribá ho ha aconseguit registrant 67 punts en la present temporada 2016/17. Cal destacar que aquesta dada fa referència als entrenadors que després d’arribar al club van completar la seua primera temporada completa al capdavant de l’equip.

El llistat d’entrenadors debutants amb El Villarreal CF que van dirigir una temporada completa a Primera Divisió és el següent:

  • Fran Escribá (2016/17): 67 punts.
  • Manuel Pellegrini (2004/2005): 65 punts.
  • Juan Carlos Garrido (2010/11): 62 punts.
  • Marcelino García Toral (2013/14): 59 punts.
  • Víctor Muñoz (2000/01): 57 punts.

“Hem fet una magnífica temporada”

L’entrenador del Villarreal CF, Fran Escribá, s’ha mostrat molt orgullós de la tasca realitzada pels seus homes davant el València CF a Mestalla. Un triomf per 1-3 que ha segellat la presència del Submarí en la pròxima edició de la UEFA Europa League. “Estem tots molt contents. Sempre m’agrada mirar cap al futur, però hui és un dia que em ve de gust mirar cap a darrere i veure la magnífica temporada que hem fet”, ha comentat.

Per Escribá, el mèrit de l’equip és enorme: “Sent molt d’orgull perquè l’inici de temporada va ser molt difícil. Recorde perfectament les males nits i això fa que estiguem tan feliços. Hem sumat molts punts. Sumar 67 no és fàcil i cal donar-li el mèrit que mereix. Hem competit molt bé. En els moments grans hem donat la cara com el que és, un gran grup”.

Quant a l’anàlisi del partit, el preparador valencià va veure clau acaparar la possessió de la pilota en la segona meitat: “Era un partit per defensar amb pilota. En el moment que la vam tenir, ells van tenir més dificultat. Estem molt orgullosos d’haver aconseguit el cinquè lloc. Els jugadors estan molt contents”.

Compartir.