Escribá: “Ens va faltar intensitat”
Escribá: “Ens va faltar intensitat”

LALIGA

L’entrenador del Villarreal analitza la derrota del Submarí davant el Getafe

L’entrenador del Villarreal CF, Fran Escribá, va analitzar el partit contra el Getafe que va acabar amb victòria local al Coliseum Alfonso Pérez. El tècnic va lamentar la falta d’atenció i intensitat dels grocs: “Ens han condemnat tres accions a pilota parada i una altra en defensa en la qual vam reglar un gol. Tampoc vam estar fins en atac, sobretot al final de la primera part i l’inici de la segona. En aquell moment se’ns va escapar tot”.

Per Escribá, l’equip va baixar en rendiment amb el pas dels minuts: “Vam baixar la intensitat i no sé per què. Al descans vam parlar de recuperar-nos i no va ser així. És un resultat duríssim, però els quatre gols van ser per falta d’intensitat nostra. Poques pegues, més que assumir els errors comesos. Tots estem de mal humor, però ja hem de pensar en el partit de dijous”.

El preparador groc prefereix mirar el futur amb optimisme. “No som un desastre per aquest partit. Veníem millorant en els últims partits i no crec que s’hagi de fer aquesta lectura. Això sí, sóc el primer que està indignat per aquesta derrota. Ens va faltar molta tensió. És una cosa que hem de treballar molt, sobretot a pilota aturada”, ha conclòs.

Compartir.