Escribá: “Cal donar-li valor a aquest punt”
Escribá: “Cal donar-li valor a aquest punt”

HOYOYO

El tècnic del Villarreal CF es mostra satisfet amb l’equip tot i l’empat en els últims minuts

El tècnic del Villarreal CF, Fran Escribá, es va mostrar molt satisfet amb els seus jugadors després del partit realitzat davant el FC Barcelona, ​​tot i que ha lamentat que la victòria s’escapés en els últims minuts: “Cal donar-li valor a aquest punt. Estic molt orgullós de meus jugadors i això ens dóna més moral de cara al partit de dimecres davant la Real Sociedad. Vam tenir contres bones i estic molt satisfet amb l’equip”.

L’entrenador groc sap la dificultat que té jugar contra un dels millors equips del món i assegura que cal valorar l’esforç del Submarí: “El bon partit del Barcelona dóna més mèrit als meus jugadors. A vegades no som conscients del nivell que tenen els rivals. El Villarreal competeix bé. El nivell de la plantilla és alt i això es demostra jugant contra rivals com els de hui”.

Finalment, el tècnic del Submarí va dedicar unes paraules al dia històric viscut per tots els aficionats groguets amb el canvi de nom de l’estadi del Villarreal CF. Els llums, les càmeres i milers d’espectadors han estat testimonis de la presentació de l’Estadi de la Ceràmica: “El vídeo és molt emocionant. Volíem participar intentant aconseguir una victòria davant el Barcelona en un dia històric per al club i la ciutat. Volíem ser protagonistes d’un dia tan bonic”.

 

Compartir.