Escàs botí per als mèrits del Villarreal B (1-1)
||||

El filial groc va dominar completament davant l’Ebro i va merèixer sumar els tres punts

El Villarreal B va empatar davant el CD Ebro al Miniestadi de la Ciutat Esportiva (1-1) en un partit en què el filial groc va merèixer de sobres la victòria davant un rival molt defensiu. El Mini Submarí va acaparar la possessió de la pilota i va gaudir de clares ocasions de gol, però al final d’una jugada a pilota aturada va provocar l’empat.

L’equip dirigit per Miguel Álvarez va dominar des del primer minut. De fet, en els primers segons va poder fins i tot marcar dos gols. Primer amb un cop de cap d’Espiau i poc més tard amb un xut amb l’esquerra creuat de Collado.

Passada la primera mitja hora de joc es va produir la jugada polèmica del duel. Ramón Bueno va ser derribat a l’àrea després d’un agafada, però el col·legiat del partit no va interpretar la jugada com a penal.

El 1-0 va arribar al minut 61. Akale va llançar un contraatac, Iván Martín se’n va anar amb habilitat del seu marcador i va cedir el gol a Diego Collado, que va anotar arribant des del darrere.

El gol va provocar que l’Ebro estirés les seues línies. Va fregar l’empat Emaná amb un cop de taló que va anar al pal. Només uns segons més tard el que es va topar amb la fusta va ser el groc Akale.

El partit s’havia tornat trepidant. L’Ebro va aprofitar una jugada a pilota parada per empatar per mitjà d’un cop de cap de García Murillo (1-1, m. 88).

El Mini Submarí ho va intentar fins al final davant un Ebro que es va quedar amb 10 ja en el temps de descompte. Aguza va veure la vermella directa per una falta sobre Villa quan aquest ja encarava a Salva. No hi va haver temps per a molt més.

El proper partit del Villarreal B serà fora de casa davant el Cornellà (horari per confirmar).

Villarreal B: Josele; Andrei, Sofian, Pepe, Migue; Iván Martín, Ramon, Lozano, Akale (Fran Álvarez, m. 78); Collado (Millán, m. 73) i Espiau (Villa, m. 86).

CD Ebro: Salva, Barreda (Garrido, m. 72), Abel, Espín, Aguza, Álvaro González, Parejo, Adirán Porter (Fran García, m. 58), Emaná, Víctor Andrés i Liam Ayad (Ros, . 72) .

Gols: 1-0. Min. 61: Collado. 1-1. Min. 88: García Murillo.

Àrbitre: Subirats Matamoros (C. Català). Va amonestar als locals Sofian i Pepe; així com al visitant Barreda. Va expulsar amb vermella directa al visitant Aguza en el minut 90.