“És una primera volta extraordinària”
“És una primera volta extraordinària”

ACF FOTOGRAFÍA

L’asturià destaca el gran paper del Villarreal enfront d’un bon Athletic

El tècnic del Villarreal, Marcelino García Toral, no va escatimar en elogis a l’hora de valorar la temporada dels seus en aquest primer tram del campionat: “crec que hem fet una primera volta extraordinària, superant per un punt la de l’any passat. A més, estem en una ronda més en Copa del Rey que la temporada anterior i en una competició més, l’Europa League”.

Marcelino va destacar la bona plantilla que té en les seues mans: “estem tremendament agraïts a aquesta plantilla i molt satisfets amb tots i cadascun dels jugadors. Ací tots són importants i confiem en ells. Els veiem entrenar tots els dies i aquests jugadors tenen una actitud immillorable. Alguns que jugaven poc, amb el seu treball diari, han anat augmentant els seus minuts de joc. Les rotacions ens ajuden a intentar arribar a final de competició el millor físicament i mentalment” va afegir l’asturià. 

Respecte al partit, el preparador de Villaviciosa va manifestar que “l’Athletic és un gran equip que t’obliga a estar els noranta minuts concentrat, i açò és el que hem fet i per açò hem obtingut un gran resultat, molt merescut. Hem marcat dos gols, hem donat tres vegades al pal… crec que hem sigut superiors en el còmput global del encontre”. També va afegir que “hem sigut capaços de defensar la seua estratègia, dominar el partit, controlar la pilota aèria i no perdre pilotes en el nostre camp. Hem sabut ser pacients i hem aconseguit una victòria molt important contra un gran rival. L’Athletic és l’equip que més corre de la lliga, i per a competir amb ells, havíem de córrer com ells. Sabíem el que implicava aquest partit i ho hem fet”. 

També va lloar a la seua plantilla, justificant que “som un equip que maneja molts registres. Sabem atacar, defensar i contratacar. Portem 15 partits sense perdre i açò és perquè tenim grans futbolistes amb un compromís alt amb el club i perquè estem jugant de manera solvent. Respecte a l’any passat, hem millorat aspectes ofensius i defensius, i per açò som més competitius que l’any anterior. El caminat no ens ho lleva ningú, però volem seguir millorant”.

 

Compartir.