“És un triomf molt important”
“És un triomf molt important”
LFP

Sergio Asenjo confia que la victòria enfront del Getafe sigui un punt d’inflexió de cara a les properes temporades

Sergio Asenjo, portera titular del Villarreal, va declarar després del partit que es tracta d’un pas important de cara a les aspiracions de l’equip. “Estem molt contents d’haver aconseguit l’objectiu que teníem avui. Els tres punts contra el Getafe són merescuts pel treball de l’equip, que ha sortit molt concentrat des del primer minut i que no ha tingut errors en defensa. La victòria ens dóna més força para encara els últims partits de Lliga”.

El porter de Palència va voler remarcar que: ”Aconseguir aquestos tres punts ens dóna l’oportunitat de sortir a guanyar el diumenge enfront de l’Elx i aconseguir encadenar sis punts consecutius que són fonamentals per acabar la temporada en els llocs europeus. Per a això necessitem seguir concentrats, recuperar-nos de l’esforç d’avui i sortir a per totes en diumenge a casa”.

A més, l’equip va mantenir la porteria a zero en un partit en el qual els problemes físics d’alguns jugadors van obligar a Marcelino a conformar una línia defensiva de circumstàncies. “El màxim objectiu per al partit contra el Getafe era no encaixar gol. El rival ens ha posat les coses difícils, amb constants pilotes llargues i centres a l’àrea, que ens complicaven les coses una mica més. Però l’equip ha sabut treballar, ha estat compacte i no ha concedit cap error. Estem molt contents”, va declarar el porter després del partit disputat en el Coliseum Alfonso Pérez.

Compartir.