“És un premi al gran treball del club en els últims anys”
“És un premi al gran treball del club en els últims anys”
||||||

Unai Emery s’ha mostrat molt satisfet per la classificació per a les semifinals de la UEFA Europa League

L’entrenador del Villarreal, Unai Emery, va comparéixer davant els mitjans de comunicació per a analitzar la victòria davant el GNK Dinamo Zagreb (2-1) i la corresponent classificació per a les semifinals de la UEFA Europa League: “Haver aconseguit les semifinals és un reconeixement al recorregut i a la gran faena del club en els últims anys. Tenim la pena que l’afició no puga acuidr al camp, però sabem que estan amb nosotoros i el gaudirem amb ells. Tenim l’oportunitat de fer un pas històric amb un club que posseeix una credibilitat molt alta”.

El Villarreal s’enfrontarà a l’Arsenal FC en la següent ronda. El tècnic groc advoca per afrontar l’eliminatòria amb respecte i actitud: “Volem donar-li contiunuidad al nostre joc, sempre respectant al rival sense especulacions. Hem de jugar a guanyar i afrontar el partit amb la mateixa serietat que estem mostrant. Mantindre la mateixa línia i no donar-los opcions”.

Finalment, l’entrenador d’Hondarribia s’ha mostrat il·lusionat i ha reconegut sentir-se un ‘groguet’ abans de disputar les cinquenes semifinals del club groc en competició continental: “A nivell individual els meus sentiments són ‘groguets’. Volem viure-ho com una cosa única, és un orgull de gaudir unes semifinals europees amb aquest equip”.

 

Compartir.