“És un èxit del club i tota l’afició”
“És un èxit del club i tota l’afició”

ACF FOTOGRAFIA

Fernando Roig destaca que la temporada del Submarí ha sigut “excel·lent”

El president del Villarreal, Fernando Roig, s’ha mostrat molt content i orgullós de l’assoliment del Submarí aquesta temporada, aconseguint la sisena plaça de la taula després de guanyar en Anoeta a la Real Sociedad (1-2): “Ha sigut una temporada excel·lent en tots els sentits. Aconseguir la classificació europea és sempre un triomf, però fer-ho des d’on veníem nosaltres, ho és molt més. Fa un any barallàvem per tornar a Primera i ara estem entre els millors. Est és un èxit de tots els que formen el club i dels afeccionats que han estat al costat de l’equip tot l’any”.

Roig ha admès que no contemplava la classificació a Europa abans de començar la temporada, però que amb el pas dels partits va començar a ser probable: “No esperava aquest assoliment abans de començar la lliga perquè l’objectiu era assentar a l’equip en la màxima divisió. No obstant açò, una vegada vam veure el que estava fent l’equip des del principi, ja comencem a veure que anar a Europa era una possibilitat”.

Respecte a l’últim partit de Lliga, el president del Villarreal ha afirmat que l’equip va fer un gran partit: “Estic molt content per com ha acabat el campionat l’equip i per la gran imatge que va donar en una trobada important com el de Anoeta”.

En referència a la pròxima temporada, Fernando Roig ha assegurat que el Submarí serà competitiu en els tres campionats: “Ara tenim una gran responsabilitat i volem fer les coses molt bé per a competir i donar la cara en totes les competicions”.

Compartir.