“És un cop dur, però hem de seguir lluitant”
“És un cop dur, però hem de seguir lluitant”
HOYOYO

Javi Calleja lamenta la derrota collida per l’equip groc en el partit contra el RC Celta

El tècnic del Villarreal, Javi Calleja, ha comparegut davant els mitjans de comunicació, després de la derrota groga davant el RC Celta (3-2): “Ha estat un cop molt dur per com ha anat el partit. Hem fet mèrits per treure alguna cosa positiva de Balaídos, però els errors ens han penalitzat i el Celta ha estat encertat i ha sabut aprofitar-los. Malgrat tot, no podem baixar el cap. Queden encara nou partits i toca seguir lluitant”.

A més, l’entrenador groc ha assenyalat com a clau el primer gol dels celestes: Hem pogut sentenciar el partit i no ho hem fet. El seu primer gol ens ha fet molt de mal. Estàvem jugant bé i ens ha afectat psicològicament. Han començat a creure i a dominar. I nosaltres vam ser incapaços de fer-los mal”.

Finalment, el tècnic madrileny advoca per mantenir la calma i seguir lluitant per aconseguir la permanència: “Depenem de nosaltres mateixos. Dimarts tenim un nou partit, davant el FC Barcelona. No podem tirar per la borda tot el que hem aconseguit. Hem de sortir a guanyar davant el líder”.

Compartir.