skip to content
“És molt important començar guanyant”
“És molt important començar guanyant”

ACF FOTOGRAFIA

Jaume Costa comenta les expectatives de l’equip de cara a l’inici de campanya

El lateral esquerre del Villarreal, Jaume Costa, ha explicat després de l’entrenament en la Ciutat Deportiva que l’equip està treballant molt dur per a començar la Liga de la millor manera possible: sumant els tres punts. “Ara ja comença el que ens agrada, comença la competició i, independentment dels bons resultats en pretemporada, l’important ara és sumar punts. Cal començar sempre pensant en cada partit, però començar la Liga guanyant és molt important”.

Respecte al debut en la pròxima campanya del Villarreal davant el Real Betis (diumenge, 22.30 hores, Estadi Benito Villamarín), Jaume Costa s’ha mostrat tan il·lusionat com respectuós. “És un equip que s’ha reforçat bastant bé. Encara que acaba de pujar a Primera Divisió, és un històric i té una gran afició. Ens ho van a posar molt difícil perquè van a eixir amb il·lusió i ganes”. Per al defensa, la clau serà igualar-los en competitivitat i intensitat. “El nostre equip també s’ha reforçat. Hem mantingut el mateix bloc arrere, alguna cosa molt positiu, i han arribat noves incorporacions a dalt. Contra el Betis haurem d’igualar en actitud si volem aconseguir els tres primers punts”.

Jaume Costa vol començar les primeres jornades amb bon peu, tal com les dues temporades anteriors, per açò demana a l’equip una implicació total. “Li demane a l’equip que treballe al cent per cent en tots els entrenaments i que els onze jugadors de cada partit estiguen de gom a gom. La tasca complicada l’ha de tenir després el míster tractant de seleccionar als que ell crea que són millors per a cada jornada. La intenció és començar igual que aquests dos últims anys, però al marge d’açò volem sumar els màxims punts possibles, a pesar que cada rival és un món i açò serà molt difícil. De moment tenim el ment el Betis i després anirem a poc a poc”.

De cara als objectius globals de la campanya, el defensa valencià confia en l’equip per a mantenir-se en el mateix nivell i integrar ràpidament als nous. “Nosaltres tenim uns automatismes bastant definits que ens fa ser competitius. Els nous hauran d’adaptar-se i modelar-se ràpid. És veritat que és complicat perquè no solem jugar com els altres equips i cada equip és un món, però en la pretemporada hem treball dur. Intentarem no baixar el nivell i mantenir-nos. Hem d’estar concentrats al cent per cent i si ho fem segur que traiem alguna cosa positiu”.

Compartir.