“És el partit definitiu”
“És el partit definitiu”
VILLARREAL CF

Marcelino destaca la vital importància del xoc enfront del Apollon Limassol

L’entrenador del Villarreal, Marcelino García Toral, ho té molt clar: el Submarí es juga el seu futur a Europa demà dijous enfront del Apollon Limassol (Estadi GSP, 19.00 hores, en directe per Gol T). “Aquest és el partit definitiu i esperem acabar la fase amb victòria, volem tancar la classificació guanyant i no dependre de ningú. Si a més suposa que poguérem classificar-nos per donar-se l’altre resultat a favor, doncs molt millor. A priori, si els dos ens jugàrem la classificació, seria més complicat. Però que ells no tinguen opcions no ha de fer-nos pensar que serà més fàcil, hem de pensar que necessitem guanyar com siga i no en el que ells puguen fer o no”.

A més, el tècnic asturià va confirmar que no hi haurà rotacions i que el Submarí presentarà el millor onze possible enfront dels xipriotes, més encara amb el bon moment de jocs i resultats que travessen els grocs. “Anem a traure el millor equip per a guanyar, necessitem la victòria i per açò anem a traure l’equip millor possible. Estem en un bon moment, la nostra idea és la que cada partit és l’últim i per això els encarem com una final. A açò se suma que ens agradaria seguir amb aquesta bona línia en la qual està l’equip. El nostre objectiu és guanyar aquest partit i només pensem en això”.

No obstant açò, i malgrat la bona trajectòria recent, el preparador groc espera un xoc difícil: “Esperem un partit complicat, ja que aquesta és una competició que motiva i suposem que ells voldran guanyar i acomiadar-se amb un bon resultat. Guanyar fora de casa sempre és molt complicat i ho sabem, per això tenim clar que no serà un partit fàcil”.

Dorado: “Cal guanyar per a no pensar en combinacions”

Per la seua banda, el defensa Chechu Dorado, que va comparèixer al costat del tècnic del Villarreal, va explicar que l’important és eixir a guanyar i aconseguir els tres punts sense pensar en altres combinacions. “El nostre objectiu és guanyar i no estar pendent del que passe en altres camps, volem passar i el que hem de fer és guanyar. Per al meu poder jugar a Europa és una experiència nova i molt bonica, per això ens agradaria seguir en aquesta competició. Guanyar a Europa és sempre complicat i fora de casa molt més, però estem convençuts que podem fer-ho i amb açò aconseguir la classificació”.

 

Compartir.