“Era un partit important per a nosaltres”
ACF FOTOGRAFÍA

El tècnic creu que l’equip va saber canviar el xip d’Europa a la Lliga i aconseguir una gran remuntada

L’entrenador del Villarreal, Marcelino García Toral, va destacar després de la remuntada davant el Rayo Vallecano (4-2) que l’equip va saber mantenir la concentració després del compromís d’Europa League del passat dijous per a centrar-se en Lliga i aconseguir un espectacular remuntada davant els madrilenys. “Com vaig dir en la prèvia, era un partit molt important per a nosaltres perquè havíem d’adaptar-nos ràpidament al canvi de competició i mantenir la mateixa motivació i respecte pel rival. A més, vam tenir poc temps de recuperació, tenim baixes i la temporada no acaba al setembre, sinó al maig, amb el que hem d’anar tractant de donar minuts a tots els futbolistes. Tenint en compte que solament havíem sumat una victòria en Lliga i per tots aquests motius, era fonamental sumar els tres punts avui”.

A més, l’asturià també va analitzar el xoc, que al seu judici va tenir dues fases diferenciades i en la qual el gol d’Espinosa va marcar el punt d’inflexió. “En la primera part ens ha costat entrar en el joc. No podíem recuperar ràpid la pilota i vam tenir deu minuts fluixos que el Rayo va saber aprofitar molt bé. Vam tenir el mèrit de poder retallar distàncies molt ràpid i, a partir d’ací, es va veure un equip molt diferent. Des de llavors portem la iniciativa i hem tingut moltes oportunitats per a empatar abans del descans. En la segona part hem sigut molt superiors, els jugadors s’han buidat en el camp i hem tingut un rendiment col·lectiu molt alt. Em vaig molt content i orgullós dels meus futbolistes pel partit que han sigut capaços d’oferir-nos”.