“Ens va faltar eixir amb més contundència”
“Ens va faltar eixir amb més contundència”

LALIGA

Javi Calleja es mostra autocrític i també “optimista” després de la derrota a El Toralín

L’entrenador del Villarreal CF, Javi Calleja, s’ha mostrat autocrític, tot i que també optimista, després de la derrota collida davant la SD Ponferradina en l’anada de setzens de final de la Copa del Rei (1-0). Pel tècnic madrileny l’equip va anar de menys a més: “A l’equip li va costar entrar en el partit. A la primera part ens va faltar ritme i iniciativa. A la segona part va millorar, buscant el gol de totes les maneres, però no ho vam aconseguir”.

El Submarí va tindre moltes ocasions de gol. “Ens va faltar eixir amb més contundència. Quan surts relaxat ho acabes pagant. A la primera part el ritme no va ser l’adequat. Amb l’1-0 vam intentar reaccionar, però no vam tindre encert de cara al gol. Vam crear moltíssimes ocasions”, va comentar Javi Calleja.

El preparador del Villarreal també va voler donar valor al treball dels menys habituals: “Hem intentat donar minuts a més jugadors i per un resultat negatiu tampoc hem de tornar-nos bojos. No ens van generar moltes ocasions, però vam ser nosaltres els que vam regalar massa faltes en el nostre camp que hauríem d’haver evitat”.

Per finalitzar, Calleja prefereix mirar al futur amb optimisme: “Em quede amb la part positiva. Ens queda el partit a casa i estic convençut que seguirem a la Copa del Rei”.

Compartir.