“Ens espera un mes bonic i exigent després de l’aturada”
“Ens espera un mes bonic i exigent després de l’aturada”
||||||

Gero Rulli assenyala que és moment de minimitzar els errors i potenciar les virtuts de l’equip

El porter argentí del Villarreal, Gero Rulli, ha comparegut davant els mitjans de comunicació per a analitzar l’actualitat del club groc, que afronta una setmana d’aturada per les dates FIFA.

Afrontar l’aturada amb una victòria

“Aconseguir els tres punts davant el Getafe CF ha sigut molt important per a encarar l’aturada de seleccions amb confiança i tranquil·litat, sabent que venim de sumar una victòria”.

Una setmana per a millorar

“Ara tenim una setmana per a treballar, recuperar als lesionats, corregir errors i estudiar la manera de fer mal als rivals que se’ns tanquen. Volem potenciar les nostres virtuts i minimitzar els defectes que tenim com a equip”.

Un mes de partits bonics i exigents

“Se’ns ve un mes amb partits molt bonics i sabem que, si fem les coses bé, ens enganxem a la zona alta de la taula”.

Mirar cap amunt

“L’objectiu que ens marquem és barallar el més amunt possible. Jugar competició europea és exigent, però és el que volem. Es venen partits davant equips forts, que estan per damunt nostre. Per ací passa la clau d’escalar posicions en el campionat de lliga”.

Una crida a l’afició

“El suport de l’afició és molt important per a nosaltres. Tenim un mes molt exigent amb partits davant rivals molt difícils. Necessitem que ens donen el seu alé, ens juguem molt i necessitem de tot el món”.

Balanç de la temporada fins al moment

“El balanç és positiu en Lliga de Campions. Estem compartint el lideratge del grup i en LaLiga no és tan bo. No estem on volem estar, però encara tenim temps, capacitat de reacció i un mes per davant molt exigent en el qual buscarem obtindre bons resultats”.

Compartir.