skip to content
Endavant Igualtat tanca el teló amb una gran festa
Endavant Igualtat tanca el teló amb una gran festa

Un total de 530 persones han gaudit d’este emocionant esdeveniment de final de temporada

El Villarreal CF ha gaudit este dimecres de la festa de final de campanya d’Endavant Igualtat. Les associacions i els equips de l’entitat grogueta s’han donat cita en el Centre de Congressos, Fires i Trobades de Villarreal per a viure una inoblidable jornada de comiat de la temporada 2023/24 amb diferents jocs i activitats, que va culminar amb la celebració d’un multitudinari menjar amb la presència de jugadors i cossos tècnics del club.

Este esdeveniment, que s’ha celebrat per segon any consecutiu després de l’aturada per la COVID-19, ha tornat a tindre un gran acolliment concentrant a un total de 530 persones que han pogut gaudir de diferents activitats com el camp inflable 3×3, jocs de taula, música, balls o les entrevistes d’ASPROPACE al jugador del filial Alberto del Moral i al segon entrenador Igor Tasevski.

Els jugadors del primer equip van acudir a esta gran cita en la qual també van ser presents el Villarreal B, Villarreal Femení, Villarreal C, Juvenil A, Juvenil B, Femení B, Juvenil Roda, Cadet A, Cadet Roda, Aleví A i Aleví Roda, que van compartir una fantàstica jornada amb les següents associacions que formen part del projecte d’Endavant Igualtat: Síndrome de Down Castellón, AFA Castellón (Alzheimer), Centro de Rehabilitación e Integración Social La Vall, ASPROPACE, CAU, Fundación Iniciativa Solidaria Ángel Tomás, Residencia de la tercera edad Virgen de Gracia, Residencia de acogida Plana Baixa i Centro de Desarrollo Infantil y Atención Temprana María de Luna.

Endavant Igualtat, un projecte pioner

Endavant Igualtat és un projecte impulsat pel Villarreal CF que aposta per l’educació i el desenvolupament personal dels jugadors del futbol base. Els equips principals de la Cantera Grogueta i el Villarreal Femení apadrinen a diferents centres especials de la província de Castelló, amb l’objectiu afegit d’ajudar als membres en el seu creixement personal i amb una sensibilitat concorde a les necessitats i dificultats dels altres, compartint amb ells les seues experiències en un enriquidor intercanvi de valors que impulsa i afavorix el creixement de totes dues parts.

La iniciativa, que va començar en la campanya 2015-16, consistix a realitzar activitats de convivència al llarg de tota la temporada, amb trobades periòdiques tant en els centres de les associacions com en les instal·lacions del Villarreal CF. En la mesura de les seues possibilitats, els membres dels centres assistixen als partits i animen als seus equips a la Ciutat Esportiva.

Compartir.