skip to content
Endavant Futbol Provincial trepitja fort
Endavant Futbol Provincial trepitja fort
||||

El Villarreal renova el seu conveni amb el CE Vila d’Onda, Benicarló BF i UD Vall de Uxó

El Villarreal CF ha renovat el conveni que mantenia amb tres clubs de la província de Castelló dins del projecte Endavant Futbol Provincial. Així, el club continuarà col·laborant en matèria de futbol base amb el CE Vila d’Onda, Benicarló BF i UD Vall de Uxó.

L’acord es va rubricar a la Ciutat Esportiva amb la presència del Director de la Secretaria tècnica futbol base del Villarreal CF, Andrés Pardo; i dels presidents del CE Vila d’Onda, David Palacios; del Benicarló BF, Juan Bosch; i de la UD Vall de Uxó, Ximo Guzmán.

Tots ells van estar acompanyats del membre de Relacions Institucionals del Villarreal CF, Tino Traver; així com el director de F11 de la Cantera Grogueta, Héctor Font; i el director de metodologia del futbol base groc, Luis Arnau.

A més d’aquests tres acords dins de Endavant Futbol Provincial, cal recordar que el Villarreal CF manté un acord de col·laboració amb diversos clubs nacionals i internacionals en qüestió de formació de jugadors i tècnics. Molts joves talents que van començar a formar-se en aquests clubs ja es troben totalment integrats dins de la Cantera Grogueta.

Compartir.