skip to content
Endavant Club Groguet suma un nou èxit
Endavant Club Groguet suma un nou èxit
HOYOYO

Milers de xiquets van gaudir de les activitats organitzades pel club infantil del Villarreal CF

Emocions i entreteniment per als més xicotets al llarg d’una temporada inoblidable. El club infantil del Villarreal CF, el Club Groguet, ha realitzat una infinitat d’activitats aquesta campanya 2016/2017 que acaba de concloure. Tot perquè els més menuts s’ho passaran d’allò més bé de la mà del Submarí.

Creat el 2007 i absolutament pioner al món del futbol, el Club Groguet segueix treballant per la diversió dels més menuts. Amb activitats esportives, lúdiques i solidàries, el Club Groguet té com a principal objectiu inculcar valors com l’esport, la salut i la igualtat. El missatge es transmet a través dels seus mitjans oficials i en les activitats dins i fora dels centres educatius, tots emparats baix la direcció del Villarreal CF.

Durant la present campanya, el club ha dut a terme activitats en al voltant de mig centenar de col·legis de la província de Castelló, als quals acudeixen futbolistes del primer equip i també entrenadors de l’escola.

Al llarg de la temporada 2016/2017 s’han realitzat les següents activitats:

Una Estela en el teu Cole

Els jugadors del primer equip del Villarreal van visitar els centres escolars de la província en una divertida jornada on es van fotografiar, van signar autògrafs i van respondre a les preguntes dels més menuts a través d’una distesa entrevista. Al llarg de la temporada 2016/2017, els jugadors del Submarí van visitar els següents centres escolars de la província de Castelló: el CEIP Carles Selma, en què van estar Andrés i Mario, el Pius XII de Vila-real (Trigueros i Barbosa), el Col·legi Felicinda Collell de Càlig (Santos Borré i Rukavina), el Col·legi Sant Agustí de Castelló (Trigueros i Rodrigo), el col·legi la nostra Senyora de la Consolació de Borriana (Bakambu i Jonathan), el col·legi Àgora Lledó International School de Castelló (Bonera i Álvaro), el CEIP Josep Iturbi de Borriana (Bruno), el Col·legi Nou Pedro Alcázar de Nules (Adrián) i el CEIP José Soriano Ramos de Vila-real (Álvaro). A més, Jaume Costa i José Ángel mostrar l’Estadi de la Ceràmica a l’escola Fundació Flors i Bruno va protagonitzar una emotiva visita al seu col·legi de la infància, el CEIP Carme Martín d’Artana.

Casals groguets

El remodelat Estadi de la Ceràmica va comptar amb la presència de milers d’aficionats del Club Groguet al llarg de la temporada. Hi ha dues llotges destinats al futbol base del Villarreal CF i el CD Roda, un altre per al Periódico Mediterráneo i un altre per als socis del Club Groguet que van complir anys la setmana prèvia al partit, així van poder celebrar-ho gaudint del partit.

Centres groguets

Prop de 20 centres escolars van poder gaudir de forma gratuïta de la visita de tècnics del Villarreal CF i de la celebració d’un clínic amb el qual els més menuts es van entretenir amb les activitats i els mètodes d’entrenament del Submarí. Així mateix, més de 30 escoles van gaudir d’una visita guiada per l’Estadi de la Ceràmica. A més, també van poder visitar la Ciutat Esportiva i presenciar molts d’ells un entrenament del primer equip.

Ludoteca Groguet

La Ludoteca Groguet va seguir a ple rendiment la present campanya, oferint un servei gratuït els dies de partit a l’Estadi de la Ceràmica on els abonats van poder deixar els seus fills des de 30 minuts abans del partit.

Onze Groguet

Centenars de xiquets groguets van poder fer-se la foto amb l’onze inicial del Submarí abans d’un partit. Per fer-ho tan sols cal inscriure a la botiga oficial la setmana prèvia al partit (vàlid per Lliga i Copa del Rei).

VYP & Club Groguet

Els xiquets Very Yellow People (VYP) van entrar en diferents sortejos per poder participar i ser protagonistes en els actes de competició europea, eixint agafats de la mà dels futbolistes dels dos equips i portant la pilota de la competició al centre del camp de l’Estadi de la Ceràmica.

Aniversari a l’Estadi de la Ceràmica

L’Estadi de la Ceràmica no només va albergar partits de futbol, sinó que també va acollir festes d’aniversari al llarg de la temporada 2016/2017. Fins a 15 joves aficionats del Submarí van bufar les espelmes a les instal·lacions del Villarreal CF.

El millor cinema, amb el Club Groguet

Els aficionats més joves del Submarí van poder gaudir d’una experiència única gràcies al Villarreal. El club, en col·laboració amb els Cinemes Sucre de la localitat, va portar als més petits a gaudir de pel·lícules per un mòdic preu per a tots els abonats del club menors de 14 anys i socis del Club Groguet, així com pels seus acompanyants. A més, els joves van comptar amb la presència de ‘Groguet’, amb qui es van poder fer fotos.

Compartir.