skip to content
Encert i possessió davant el Real Valladolid
Encert i possessió davant el Real Valladolid
||||||

El tècnic del Villarreal ha subratllat la importància de tenir la pilota i ser efectiu per adjudicar-se el triomf davant els val·lisoletans

L’entrenador del Villarreal CF, Javi Calleja, ha comparegut davant els mitjans de comunicació per analitzar la prèvia del partit de Lliga davant el Real Valladolid (dissabte, 13.00 hores). El tècnic groc ha assenyalat la necessitat de tenir la possessió i gaudir d’encert en els últims metres: “Auguro un partit com el de la temporada passada. Espero que, en aquesta ocasió, guanyem nosaltres. Intentarem portar la iniciativa i dominar el joc. Si no tenim la pilota, ens vam quedar a mitges. Buscarem generar moltes ocasions, però és fonamental materialitzar-les. Aquesta temporada estem demostrant que l’equip té gol. Intentarem continuar amb això”.

Pel tècnic groc, estar a dalt en la classificació passa necessàriament per sumar de tres en La Ceràmica: “L’any passat se’ns van resistir les victòries a casa. Hem d’aprendre la lliçó perquè aquest any busquem immediatament aquesta primera victòria en el nostre camp. Aquests primers punts a casa són necessaris per estar a la part alta de la taula”.

A més, Calleja ressalta les virtuts del conjunt val·lisoletà, al qual caldrà contrarestar amb bons moviments sense pilota: “És un equip que es replega molt bé. Defensa prop de l’àrea de forma intensa i treuen molt rendiment a les seues accions ofensives. És un equip ben armat i és difícil desorganitzar. Per guanyar hem de madurar el xoc, tenir paciència i fer un bon joc sense pilota: pressionar-i que no juguen còmodes. No n’hi haurà prou amb ser superiors 30 o 60 minuts. Hem de ser-ho tot el partit”.

Per veure les declaracions de Javi Calleja només cal clicar a la pestanya de vídeo situada sobre la fotografia principal.

 

Compartir.