“Encara queden molts punts per jugar”
“Encara queden molts punts per jugar”
LFP

Pina creu que l’equip mereix acabar la temporada en llocs alts de la taula

 

Tomás Pina, migcampista del Villarreal CF, creu que, després dels últims resultats dels grocs la millor recepta és prendre’s les coses amb calma i seguir apostant per un grup que ha donat moltes alegries fins al moment. “Queden molts punts per jugar i tenim l’oportunitat de recuperar-nos del sot. En totes les temporades hi ha moments alts i moments baixos. Els primers en els que l’estat de forma és òptim i els segons en els quals no tant. Però cal eixir d’aquesta situació. Intentarem que el final de temporada siga tan bé com la resta. L’equip mereix estar a Europa i hem d’aconseguir-ho”.

El migcampista de Ciudad Real considera que la posició de l’equip en la taula és més que merescuda i que necessiten un canvi de dinàmica per a afermar-la de cara al final de la Lliga. “Estem setens malgrat la mala ratxa que hem encadenat. Però sabem que aconseguir una victòria canviaria la situació i ens injectaria la moral suficient per a barallar pels llocs davanters” va explicar Pina.

Per al manxec les claus de l’èxit radiquen en el canvi de dinàmica al més prompte possible. “Si guanyem el dijous a Getafe veurem les coses des d’un altre punt de vista. Aqueix és el primer objectiu a aconseguir, els tres punts de l’Alfonso Pérez. Seria bon moment per a recuperar la senda del triomf i encadenar un sèrie de victòries consecutives”.

{mp4remote}https://www.villarrealcf.es/media/com_webplayer/RPpina25marzoweb.mp4{/mp4remote}
Compartir.