skip to content
“En el Villarreal puc donar el millor de mi”
“En el Villarreal puc donar el millor de mi”
HOYOYO

Toko Ekambi es mostra il·lusionat en la seua presentació oficial com a futbolista groc

Somni complert. El nou davanter franco-camerunès del Villarreal CF, Karl Toko Ekambi, s’ha mostrat molt il·lusionat en la seua presentació oficial que s’ha dut a terme al Col·legi José Soriano Ramos de Vila-real. Per Toko Ekambi, el Submarí sempre va ser la seua primera opció: “He tingut moltes ofertes d’altres clubs, però sempre he pensat que el millor projecte és el del Villarreal. Desitjava molt venir aquí. He pres aquesta decisió i estic molt orgullós d’estar en aquest club tan familiar”.

L’atacant es va mostrar impacient de cara a l’inici de temporada: “Estic molt feliç d’haver arribat al club aquí amb la meua família. He desitjat vindre al Villarreal i estic molt content. El Villarreal ha fet un gran esforç per portar-me aquí i estic molt orgullós per això. Vaig a donar el màxim perquè aquest esforç tinga la seua recompensa”.

Toko Ekambi tenia grans referències del seu nou club. “Conec Cédric Bakambu des que érem xicotets, és un bon amic. Ell m’ha parlat molt bé del club”, va afirmar.

Quant a les seues qualitats i reptes, Toko Ekambi ho té clar: “Acabe d’acabar una molt bona temporada. Si treball i m’adapte bé, podré marcar molts gols. En el Villarreal puc donar el millor de mi. He jugat d’extrem, però ara sóc davanter centre. El Villarreal m’ha cridat per jugar de davanter centre”.

El nou futbolista groc va destacar la importància de l’habitual bon tracte de pilota del Submarí: “És per això pel que he vingut, perquè sé que el Villarreal juga molt bé amb la pilota i que fa marcar als seus davanters. Els espanyols estimen el futbol “.

Toko Ekambi porta temps preparant-se per aquest moment. “Intentaré parlar aviat espanyol, però per ara és molt difícil per a mi. Entenc una mica. Porte aprenent espanyol durant tres setmanes a París. En aquests últims mesos he vist tots els partits del Villarreal per a conèixer l’equip abans d’arribar. És aquí on volia vindre, perquè hi ha molt bons futbolistes. Tinc moltes ganes de jugar amb ells”.

Compartir.