Emotiva victòria per començar (3-1)
HOYOYO

El Villarreal va superar l’Astana en l’estrena de la Europa League i Cheryshev va marcar en el seu retorn

Un partit carregat d’emocions fortes. El Villarreal va superar l’Astana en el primer xoc de la Fase de Grups de la UEFA Europa League en un partit en què es va avançar molt ràpid, va veure com el conjunt kazakh empatava i finalment es va mostrar superior en els últims compassos. Va ser un encontre que recordarà per molt temps Denis Cheyshev, ja que el rus va reaparèixer després de set mesos en el dic sec per lesió i a més va marcar un gol. Els altres dos gols grocs van portar la signatura de Sansone i Bakambu.

Fran Escribá va realitzar cinc canvis respecte a l’onze titular que va disposar davant el Real Betis a l’Estadi de la Ceràmica. Mario, Semedo i Bonera van entrar a l’equip en la parcel·la defensiva, mentre que Sansone i Enes Ünal van formar en punta de llança.

El Submarí es va avançar al marcador quan es complia el primer quart d’hora de joc. Jaume Costa va filtrar una passada interior des de la banda esquerra, Sansone va rebre dins l’àrea i va connectar un xut amb la seua cama esquerra que es va colar per baix del cos del porter Eric. Excel·lent definició del ítalo-germànic (1-0, m. 15).

L’equip groc va controlar el partit des de l’inici, arribant a gaudir de clares ocasions abans d’arribar al descans. Castillejo i Sansone, amb un espectacular llançament de falta que va tocar a la creueta, van tenir a les seues botes el gol.

El conjunt kazakh també va poder marcar abans del pas pels vestidors. Murtazayev va rematar de cap picat i la pilota va acabar als guants de Mariano Barbosa.

L’Astana va empatar ja a la segona meitat. Logvinenko va rematar de cap amb potència després d’un servei de córner afusellant la porteria groga (1-1, m. 67).

Cheryshev torna amb gol després de set mesos

Una de les notícies del partit va ser esperada reaparició de Denis Cheryshev després de set mesos en el dic sec per lesió. El seu retorn no va poder ser millor, ja que va marcar fins i tot un gol. Cheryshev no jugava un partit oficial des del 26 de febrer davant el Real Madrid.

Segons més tard del retorn del Cheryshev va arribar el 2-1. Bakambu va lluitar la pilota fins des de terra, va arribar al pic de l’àrea i es va traure un cop de dreta amb efecte que va entrar al costat del pal (2-1, m. 74).

El gol va despertar al Villarreal. De fet, el 3-1 no trigaria a arribar. Rodrigo es va escapar per banda dreta i va centrar ras al segon pal perquè hi aparegués Cheryshev, que va empènyer la pilota a la xarxa. Espectacular retorn. El migcampista rus va besar la gespa de l’Estadi de la Ceràmica en la seua celebració. No n’hi havia per menys.

Amb aquesta, el Villarreal suma dues victòries consecutives. El seu pròxim rival serà el Deportivo Alavés a Mendizorroza (diumenge, 12.00 hores).

Villarreal CF: Barbosa; Mario, Semedo, Bonera, Jaume Costa; Castillejo (Leo Suárez, m. 86), Rodrigo, Trigueros, Fornals (Cheryshev, m. 73); Sansone (Bakambu, m. 69) y Enes Ünal.

FC Astana: Eric; Postnikov, Logvinenko, Anicic, Shomko; Beysebekov (Tagybergen, m. 86), Maevski, Grahovac, Muznikov (Shitov, m. 82); Twumasi y Murtazayev (Tomasov, m. 66).

Gols: 1-0. Min. 15: Sansone. 1-1. Min. 67: Logvinenko. 2-1. Min. 74: Bakambu. 3-1. Min. 76: Cheryshev.

Àrbitre: Srdjan Jovanic (SRB). Groga al local Mario Gaspar i als visitants Logvinenko i Anicic.

Incidències: Partit corresponent a la primera jornada de la Fase de Grups de la UEFA Europa League disputat a l’Estadi de la Ceràmica.